Mini kolica za smeće za prijevoz građevinskih materijala

Ako se sami bavite popravkom ili izgradnjom (na primjer, kod kuće ili u zemlji), tada mini kolica za prijevoz raznih građevinskih materijala neće biti suvišna.

Štoviše, može se napraviti od smeća - ostataka metala, koji često leže pod vašim nogama. Trebat će komadi čeličnog kvadrata, ugla, trake od metala, kao i par ležajeva.

Prije svega, potrebno je izrezati komad četvrtaste šipke pogodan za duljinu s presjekom 10 * 10 mm ili 15 * 15 mm. Tada će kvadrat treba zavariti na unutarnju rasu ležajeva.

Postupak izrade mini kolica

Zatim majstor odreže još dva komada četverokutne trake, dužine oko 4-5 cm, i zavari ih okomito na os na kojoj su montirana dva ležaja. Tada će biti potrebno zavariti komad građevinskog kuta na kratke komade.

Sljedeći je korak zavarivanje vilica na ugao. Za to je majstor uzeo tri komada metalne trake jednake duljine.

Majstor zavari dva regala s trake na drugu policu ugla, tako da se na njima mogu poduprijeti prevoženi građevinski materijali. Iz komada cijevi izrađena je ručka. To je sve, zapravo - domaća konstrukcija je spremna. Ostaje samo slikati.

Pojedinosti o tome kako napraviti mini kolica za smeće za prijevoz građevinskog materijala na teritoriju privatne kuće ili ljetne kućice, pogledajte video na našoj web stranici.