Izmjenjiva drvena polica za garažu i kućnu radionicu

Mnogo se polica u radionici ili garaži nikad ne dogodi. Dodatno mjesto za pohranu raznih sitnica i materijala uvijek je korisno. Stoga je ova ideja korisna mnogim majstorima.

I u ovom ćemo pregledu reći i pokazati kako napraviti jednostavnu, uklonjivu drvenu policu za svoju garažu i kućnu radionicu vlastitim rukama.

Izrada prijenosne police vrlo je jednostavna. Štoviše, ovo zahtijeva najmanje materijala. Prvi korak je podnošenje četiri praznine sa široke ploče.

Glavne faze rada

Dalje je potrebno dvije ploče izrezati na uske letvice, a preostale dvije treba ostaviti široke. Na njih će biti potrebno zalijepiti dvije razine. Tada se vrši označavanje za bušenje rupa.

Slijedi montaža drvene police. Uz to, potrebno je vidjeti jednu ploču pod kutom. Jedna polovica je pričvršćena za policu, a druga za zid. Tako je dobiven uklonjivi spoj.

U posljednjoj fazi ostaje samo poliranje gotovog proizvoda i prekrivanje bezbojnim lakom (možete koristiti i mineralno ulje ili vosak).

Rezultat je praktična drvena polica koja se može skinuti i koja je savršena za radionice u garaži i kući. Detaljan postupak izrade ove domaće police možete vidjeti u videu na našoj web stranici.