Drvena klupa s amortizerima s oprugama za motocikle

Da biste napravili ovu originalnu drvenu klupu za ljetnu rezidenciju, radionicu ili garažu, osim opruga amortizera za motocikl, trebat će vam i drvene pokrivače i četiri komada metalnog profila.

Sam dizajn je prilično jednostavan - čak se i majstor početnik može nositi bez problema. Međutim, bit će potrebne vještine ručnog lučnog zavarivanja.

Najprije će trebati zavariti četiri opruge duž rubova metalnog profila, a drugi dio profila zavariti će se na vrhu.

A takvi komadi za ovaj projekt trebaju biti izrađeni u dva komada - sjedalo će se odmarati na njima. Te detalje možete odmah dobro brusiti brusilicom s krugom latica, a zatim obojiti.

Glavne faze rada

U sljedećoj fazi, majstor pravi dvije noge za klupu iz daske, na kojoj bi platforme s oprugama trebale počivati. Za svaku takvu nogu koriste se dva mala komada ploče.

Dalje su noge povezane skakačem, a na njih su postavljeni blokovi s oprugama. Dvije gornje ploče su već pričvršćene na njih. Zatim ostaje samo samljeti i lakirati.

Detaljan postupak izrade originalne drvene klupe s amortizerima s oprugama za motocikl možete pogledati u videu na našoj web stranici. Napišite u komentarima, sviđa li vam se ova ideja?