Brza juha od kobasica

Tko bi trebao dati dlan za izgled takvog prvog jela? Nijemci i Austrijanci dugo su koristili dimljeno meso, kuhali ih na roštilju, pržili u tavi. Tekuća jela s dimljenim kobasicama nisu rijetkost u raznim restoranima širom svijeta. Ovaj recept također podrazumijeva da želite dodati nešto svom. Molimo, u bilo kojoj kuhinji - kući ili najpoznatijem restoranu - možete i trebate eksperimentirati. I evo savjeta: dodajte repa. I okus juhe drastično će se promijeniti!
Sastojci po litri tave:
krumpir - dvije do tri kom .; dimljene kobasice - tri (redovne veličine) ili šest kom., ako su male; luk i mrkva - po jedan; celer - jedna ili dvije grane; voda, biljno ulje, začini po potrebi.
Kako kuhati:
započnite s povrćem. Skinite koru luka, ogulite mrkvu i krumpir prije nego što ove proizvode i celer operite pod mlazom hladne vode. tada
• sitno nasjeckajte luk, celer, a također ili, po želji, kobasice, mrkvu i krumpir;

• krumpir i mrkvu stavite u lagano slanu vodu;
• prirodno pržite u ulju, luku i celeru;
• čim počnu pržiti, dodajte im dimljeno meso.

Pričekajte da se povrće skuha, prebacite prženu hranu na njih. Promiješajte juhu i začinite je začinima. Pažljivo uklonite vagu sa zidova posuđa (možete koristiti mali komad gaze).

Kako ukrasiti takvo prvo jelo? to je najbolje učiniti sa zelenilom. Peršin i kopar, kilantro mogu juhi s dimljenim kobasicama dati dodir svježine i lakoće.
Ispada da se mesne juhe ne mogu koristiti. A rezultat? Ništa gore, provjeri!