Podmetanje stolice za računalom

U procesu korištenja namještaja, prije ili kasnije on postaje bezvrijedan. Ako proračun vaše obitelji ne može dopustiti zamjenu starog namještaja, to se može riješiti samopopravkom. Kao primjer, zamislite stolicu za računalom. Preciznije izvlačenje kompjuterske stolice vlastitim rukama.
Prvi i najvažniji korak je izbor materijala za stezanje računalne stolice. Danas tržište nudi široku paletu različitih materijala. Počevši od obične presvlake od tkanine i završavajući s kožom ili pravom kožom. Potrebno je odabrati materijal koji će posjedovati potrebna tehnološka svojstva (proširivost, čvrstoća itd.). A također biti u kombinaciji s dizajnom vaše sobe. Naš izbor rađen je na pravoj koži.
Osim presvlake, potrebno je obratiti pozornost na stanje punila. Ako je napuknuta ili se počne raspadati, treba je zamijeniti. Kao punilo se može koristiti pjenasta guma ili poliuretanska pjena.
Prije nego što započnete s postupkom izvlačenja računalne stolice, trebate pripremiti potrebne alate: Phillips i uobičajene odvijače, kliješta s uskim nosom, građevinski spenjač, ​​spajalice, ravnilo, škare, uredski nož, ključ i ključ za prstenove (8-10).
Sada nastavljamo izravno na samo suženje. Prvo odvijte stražnju stranu i uklonite staru presvlaku.

Da biste to učinili, trebate protu-osigurač ili jednostavan odvijač, jer materijal je pričvršćen pomoću spajalica. Zatim prema veličini stare presvlake izrezujemo novu i pričvrstimo je građevinskim spajalom.

Isti postupak provodimo sa sjedištem za računalnom stolicom. Nakon što su naslon i sjedalo zategnuti, pričvršćujemo ih na mjesto za okvir stolice.