Kako nacrtati konja na odjeći

Bliži se Nova godina - godina Konja, a kao poklon sebi, odlučio sam nacrtati sjajnog Konja na majici - zlatnom kopitu.

Kreda na slici konja jednoroga. U idealnom slučaju, na rubovima trebaju biti rubovi od 5 cm - jer kada je slika bez obruba, slika ne izgleda baš dobro.
Kao konturu, odlučio sam upotrijebiti akrilni zlatni emajl (uzeo sam Maxima, polisan proizvođača), kupljen u trgovini građevinskih materijala. Zašto ne poseban obris tkanine? Budući da su emajli 100 ml, a kontura 20 ml, ali košta isto, a rijetko vidite zlatnu konturu u prodaji - odmah su rasprodate. Budući da caklina postane dovoljno kruta kada se nanese, savršeno će se uklopiti kao kontura.
Uzimamo malu bočicu ispod motornog ulja (ovdje je najpovoljniji oblik mlaznice), špricom crtamo boju i ulijevamo je u nju.

Nacrtajte zlatni obris.

Nakon toga majicu ostavite da se osuši pola sata ili sat vremena. Bolje je ne povlačiti majicu, ne prebacivati ​​je na bateriju jer će se kontura širiti po majici.
Dalje, prenesite crvenu boju preko tkanine i nanesite tankom četkom. Tijelo konja bilo je obojeno malo tanjim i ispalo je svjetlije, pokušao sam grivu učiniti tamnijom.

Ostavite da se osuši, najbolje na bateriji. Dodala sam iskra u boju i prošla. Naravno da će se tijekom pranja raspasti, ali za sada neka sjaji.
Nakon toga sliku popravljamo željezom.

To se dogodilo!