Ruža valovitog papira

Radionica će govoriti o divovskim ružama od valovitog papira. Takva ruža bit će prekrasan ukras na fotošopu i na bilo kojem odmoru, bilo da je to vjenčanje, rođendanska proslava ili zabava. Zahvaljujući donjem opisu, lako možete napraviti prekrasnu ružu.
Materijali za izradu ruža:

1. valoviti papir (zeleni, grimizni);
2. škare;
3. ljepilo;
4. traka s vrpcom;
5. skewers;
6. Predložak.
Krenimo na posao:
Iz valovitog papira izrezujemo trake širine 10 cm, paralelno s vodoravnim trakama. Iz tih pruga izrezali smo 15 latica u obliku srca i 5 latica u obliku kapljice.

Svaka gotova latica mora biti pritisnuta u sredini s dva palca prema unutra, a zatim ispružite laticu u suprotnim smjerovima od rezultirajuće izbočine.

Svaku laticu omotamo olovkom, tako da latice vaše ruže budu točno poput pravih. Budite oprezni, zamotajte jezičak s prednje strane valovitog papira.

Priprema stabljiku za naše ruže. Kao stabljiku možete koristiti posebno pripremljenu stabljiku izrađenu od drveta, žice, plastike, ali u ovoj se radionici koriste drvene skele.
Tri naboja omotamo teip trakom zelene boje.

Počinjemo izrađivati ​​svoj pupoljak. Prije svega, omotamo vrh našeg prtljažnika ružičastim valovitim papirom tako da nije vidljiv unutar pupoljka. Dalje, u bazu pričvršćujemo latice u obliku kapi, a zatim latice u obliku srca.

Oblikujemo pupoljak ruže, svaku laticu popravljamo teip trakom.

Kako bi naša gotovo gotova ruža stekla prirodniji izgled, za nju ćemo napraviti obrub latica.

Posljednji detalji u našoj ruži su latice. Mi ih pričvršćujemo na stabljiku, pričvršćujemo im teip traku.

Naša ruža je spremna!

Želim vam uspjeh u vašem kreativnom radu!