Okvir od polimerne gline s mjerenjem težine proizvoda

Žena provodi puno vremena u kuhinji ako preferira zdravu hranu, voli oduševiti svoje najdraže ukusnim jelima i uživa u procesu. Prikladno organizirano radno mjesto ne smije biti samo u uredu. Domaća zadaća također zahtijeva određeni red i puno je praktičnije peći torte, ako je sve pri ruci. Danas je dominacija poluproizvoda kod kuće sve manja, zaboravljajući kakav je miris domaćih kolača. Za one koji nisu previše lijeni stati uz štednjak, koristan je varalica u obliku okvira, koji se može napraviti s polimernom glinom vlastitim rukama.
Za rad su nam potrebni:
polimerna glina nekoliko boja.
tablica s ispisom mjeri proizvode u laminatu.
pištolj za ljepilo.
Prije svega, morate spakirati pločicu s podacima u laminat.

Zatim nastavite s dizajnom okvira. Od polimerne gline izrađujemo flagele jedne ili dvije boje i slažemo ih na kaotičan način, međusobno se ispreplićući. Položimo oko perimetra lima i stavimo na lim za toplinsku obradu.
Zatim nastavljamo s proizvodnjom raznih sitnica. Voće, vrećica soli, općenito, sve što vaša mašta može realizirati. Postavljamo na pločicu i pečemo prema uputama koje su predviđene za polimernu glinu.

Nakon što se proizvod stvrdne i ohladi, pomoću pištolja za ljepilo pričvršćujemo okvir na lim s podacima o mjerama težine.
Sljedeća faza je postavljanje pripremljenih plodova na površinu okvira, pričvršćivanje ih istim pištoljem za ljepilo.

Ako na stražnju stranu pričvrstite dva magneta, onda će se naš varalica prikladno učvrstiti na bilo kojoj metalnoj površini. Mogu se zalijepiti istim pištoljem, a magneti se mogu posuđivati ​​od dosadnih ili oštećenih magneta iz hladnjaka.

Okvir neće samo biti koristan, već će vas oduševiti i svijetlim bojama.
Ovo je sjajna prilika za vježbanje s djecom. Fine motoričke sposobnosti osobito su korisne za djecu i starije ljude. Dokazano je da rad prstima i rukama utječe na mentalni razvoj djece i ne dopušta da se starost neopaženo uvuče u starije osobe. Tako je ugodno i korisno družiti se s bakom.

Takav rad ne zahtijeva posebne umjetničke vještine, a večer ćete provesti s djetetom zajedno, još jednom ga otkidajući od računala koje se vuče po mreži.