Prikladna zidna polica za spremanje stezaljki u radionici

Vrlo često u radionici nema odgovarajućeg mjesta za stezaljke. Kao rezultat, ili se ispada da su razbacani po sobi, ili leže u hrpi u nekom dalekom kutu.

Međutim, ovaj je problem lako riješiti - samo to učinite sebi prikladnom zidnom policom za spremanje stezaljki.

Kao glavni materijal za njegovu izradu možete koristiti najprikladniji materijal - šperploču. Međutim, ista polica može biti izrađena i od drveta - izgledat će mnogo čvršće.

Postupak izrade jednostavne zidne police

Prvo morate pripremiti praznine. U ovom se slučaju majstor nije posebno mučio s crtanjem - jednostavno je nacrtao detalje na računalu, a zatim ih ispisao i zalijepio na komade šperploče.

Dalje sam na klatnu klizača izrezao potrebne praznine. Zatim je nastavio lijepljenje osnovnih elemenata. Autor je odlučio da stranice police budu u obliku stezaljki. Ispalo je vrlo lijepo.

U sljedećoj fazi majstor pričvršćuje bočne zidove pravokutnim daskama od šperploče. Također će biti potrebno izrezati glavni dio police s utorima u koje će se umetnuti stezaljke. Tada se izvodi montaža.

Pojedinosti o tome kako napraviti prikladnu zidnu policu za spremanje stezaljki u radionici ili garaži možete pronaći u videu na našoj web stranici.