Kako pretvoriti ručni priključak za boce u automatski

U ovom pregledu autor predlaže pretvaranje konvencionalne ručne hidraulične priključnice u bocu u automatsku. Ovo će zahtijevati rad motora od brisača automobila i metalnih ostataka.

Prvo izrežite mali komad čelične cijevi, nakon čega ga treba prerezati na pola. S jedne strane radni komad mora biti povezan šarkom za namještaj. S druge strane, autor zavari maticu.

Zatim trebate pripremiti utikač za boce i odrezati dva komada metalne trake. Oni bi trebali biti iste duljine.

Glavne faze rada

Uz pomoć brusilice trebate ukloniti boju na tijelu ručne dizalice, tako da možete zavariti dvije trake paralelno jedna s drugom.

U sljedećoj fazi na slobodne krajeve traka treba zavariti domaći ovratnik, na koji će se montirati motor iz brisača automobila.

Dalje je od komada ploče potrebno izrezati disk u kojem autor izbušuje dvije rupe. Rezultat je domaći ekscentrik. Nakon toga možete nastaviti izravno s montažom cijele strukture. Kao izvor energije koristi se baterija.

Za detalje o tome kako možete vlastitim rukama preraditi ručnu utičnicu za boce, preporučujemo da pogledate video na web mjestu. U komentare napišite što mislite o ovom domaćem proizvodu.