Svečana lijepa čestitka

Odlazeći na proslavu, na primjer, obljetnicu, rođendan, svadbeno slavlje, osim poklona, ​​često kupujemo razglednicu. To je svečana lijepa čestitka koja je uspješan dodatak glavnom daru. Osim toga, ako ga potpišete u svoje ime i od srca dodate iskrene želje, onda će se to smatrati jednostavno nezamjenjivim dodatkom poklona.
Ručno rađena razglednica ima dvostruku vrijednost, jer su trud i ljubav onoga koji ju je izveo uloženi u proizvod. Stoga su takve kartice najviše cijenjene. Želite li napraviti prazničnu karticu vlastitim rukama? Tada će ova majstorska klasa biti najbolje rješenje.
Uzmi:
1. Karton A4 bež;
2. Kartonski dizajn u cvijetu;
3. figurativni bušač (u ovom djelu korišten je u obliku tratinčice);
4. Papir za quilling: bež - 12 traka, crveni - 6 traka;
5. Samoljepljive plave rhinestones - 3 komada;
6. pjenasta dvostrana traka;
7. Ljepilo, škare, alat za quilling, pinceta.
Uzmimo bež karton A4, od kojeg trebamo napraviti pravokutnik dimenzija 15x30 cm. Od dobivenog dijela izrađujemo osnovu za karticu, savijajući je na pola. Od preostale trake kartona izrađujemo tri cvijeta s figuriranim prorezom za rupe.

Iz dizajnerskog kartona izrezali smo pravokutnik dimenzija 5x15 cm. Pomoću dvostrane pjenaste trake pričvrstimo dio na bež bazu.

I od papira od quilling napravit će se dva cvijeta. Da bismo to učinili, koristimo bež papir za crtanje i crvenu boju. Crvene pruge prerezane su na pola. Uzimamo jednu bež traku i napola crvenu i povezujemo je u jednu dugačku traku s ljepilom.

Pomoću alata za quilling (možete koristiti čačkalicu na koju je namotana traka papira i formira se kolut) oblikujemo valjke, zatim ih malo otopimo u ruci i popravimo ljepilom. Za takve će stvari trebati 12 komada iste veličine.

Zatim prstom pritisnemo svaki element na jednoj strani, dajući oblik kapljice.

Ljepilom oblikujemo cvijet od šest elemenata i također izvodimo drugi.

U sredinu svakog cvijeta zalijepite tratinčice koje smo napravili uz pomoć figuranog otvora za rupe.

Sada pričvršćujemo plave rhinestones na svaki cvijet.

Cvijeće na osnovi kartice popravljamo ljepilom, kao na fotografiji.

Svečana, lijepa i jedinstvena DIY kartica spremna je!