Rukavice Djeda Mraza


Nova godina je praznik za sve, uključujući i glavnog davatelja blagoslova Djeda Mraza! Ali nevolja, Djed Mraz hodao je šumom, ali izgubio je rukavicu! Kako zadržati osoblje, jer se dugo ne smrzava! A trebali biste započeti s pripremanjem svega što vam je potrebno:
• Karton
• Dvije vlažne maramice
• Igla
• škare
• Pamučne niti su guste
• Vunena nit
• Alati za ukrašavanje rukavica
Za početak, napravit ćemo prazno od kartona (karton treba biti čvrsto stegnut) i na njemu nacrtati rukavicu. Zatim izrežite duž konture i napravite oznake na salvetama.

Na tkanini, kontura duž koje će se izrezati komad treba biti 3-4 cm veća od kartonske verzije.

Dalje, rukujemo rukavicu i preokrećemo je na prednju stranu. Karton treba umetnuti u sredinu našeg praznog materijala, a višak obložiti prikladnom bojom od vunene niti. I dobili smo takav proizvod

Ali nedostaje mu svečano raspoloženje. Za ovo je korisno sve što vam je na dohvat ruke: perle, perle, nakit od stakla i plastike.
U mom slučaju bila je pri ruci pletenica s cvijećem i stakleni elementi iz narukvice. U svakom slučaju, morat ćete napraviti središnji dio kao osnovu dekora i odabrati dodatne elemente za njega. Za sredinu sam pripremio komad frotirne tkanine, izrezavši krug iz nje.

Zatim ga obrežemo vunenom niti, napravimo fringing. Sada možete početi oblikovati čarobnu pahuljicu od staklenih elemenata.
Mi šivamo glavni ukrasni element u rukavicu i dopunjavamo sastav sekundarnim ukrasima, u mom slučaju to su bijeli cvjetovi s plavim središtem, koji jako podsjećaju na snježne pahulje.
Zadnja faza je rub, možete ga napraviti od umjetnog krzna ili šljokice.

Dakle, prekrasan dar za Djeda Mraza je spreman, koji se može napraviti s djetetom. Uz to, u sredinu rukavice možete staviti čestitko s riječima zahvalnosti. Staviti takav poklon treba biti ispod drveta, tako da ga je Frost zamijenio za poklon za dijete.