Alkoholna žarulja

Izduvana žarulja?
Nije važno, nemojte ga otpisivati ​​kako biste ga bacili - pružit ćemo mu drugu priliku za kvalitetu žarulje sa duhom.

Što je potrebno za ovo:
Dvije žarulje sa žarnom niti, nekoliko podmetača različitog promjera (za oblikovanje mlaznice) i fitilj ili mali segment sajle.

Prije svega, odvojimo samu žarulju od jedne od žarulja, za to je potrebno pažljivo ukloniti bazu kliještima, dok držimo žarulju u rukama bolje je omotati je nekom krpom, kako se ne bi rezali ako žarulja pukne, kutijom izvijamo nogom vrat tikvice, to možete učiniti nježnije i rezati ovo mjesto čašicom. Zatim izvadimo spiralu iz tikvice i izlijemo preostalu čašu.

Od druge žarulje nam treba samo baza, možete je dobiti jednostavnim razbijanjem žarulje, prvo umotavši u nju krpu tako da fragmenti ne lete odvojeni. U podrumu ostavljamo samo metalni dio, srušivši svu izolaciju, sada počinjemo oblikovati mlaznicu duhovne svjetiljke, za to uzimamo podloške i zalijepimo ih zajedno s epoksidom na bazu, tvoreći potrebni promjer mlaznice.

Ostaje nam samo zalijepiti podlogu s podloškama na praznu žarulju iz prve žarulje, umetnuti fitilj i napraviti nekakav postolje za žarulju, jer je najjednostavnija opcija izrezati mali orguljski pravokutnik. čašu i na nju zalijepite tikvicu.

Kao gorivo za dopunu goriva, poželjnije je koristiti etilna mirovanja, ona gori bez čađe i praktički ne ostavlja miris nakon izgaranja.

Detaljnija video upute: