Kako šivati ​​mekog igračkog psa

Da bismo šivali meku igračku vlastitim rukama, potrebne su nam dvije vrste pamučne tkanine, pamučna vuna za nadev, nit koja odgovara tkanini, igla, crna nit za izradu nosa i kandži, vrpca za ukrašavanje, posebne oči za igračke koje mogu biti kupite u trgovinama pribor za šivanje ili umjesto toga samo crne perle i ljepilo.
Proces proizvodnje:
1. Izrežite uzorak iz papira, kartona ili starih novina. Zatim izrezajte potrebne tkanine iz tkanine. Na dijagramu je prikazan broj dijelova. Tijelo, noge, glava i rep izrezani su iz jedne tkanine, a uši iz druge. Da biste uštedjeli novac, možete koristiti staru odjeću, koja je obično dopuštena na krpama. Koristio sam staru bijelu majicu i stare kratke hlače.

2. Dijelove glave trebate spajati iznutra prema van pomoću igle s navojem odgovarajuće boje. Može se šivati ​​obloženim šavom ili redovitim spojem. Uvijemo i napunimo pamukom.

3. Zašiti detalje ušiju. Uvijemo i napunimo pamukom.

4. Također šivamo detalje šape i repa i također dobro namočimo pamukom. Stopala se mogu prišiti na noge, ali to nije potrebno, jer se ne podrazumijeva da će ova igračka stajati.

5. Mi šivamo zajedno dijelove tijela psa, nabijene pamučnom vunom i na njega zašijemo glavu.

6. Šivati ​​šape i rep uz tijelo.

7. Šivajte uši prema glavi. Uzimamo iglu s crnom niti i vezujemo nos i usta na glavi psa. Vezite kandže na nogama.

8. Uzimamo oči kupljene u trgovini šivaćim priborom i zalijepimo ga na glavu. Ako nema takvih očiju, tada se mogu šivati ​​crne perle. Vezati vrpcu za dekor na vratu. Pas je spreman.

Ako želite, možete smisliti i šivati ​​neki kostim ili haljinu za ovu igračku. Zračne perle možete napraviti od bilo kojeg perla. Potrebno je samo malo mašte.