Vreća čaša - Vodopad novca

Lebdeća šalica simbol je privlačenja novca. Neiscrpni tok novčića vizualno podsjeća na vodopad, a čudesno viseći spremnik visi nad tanjurom i dodaje mističnost ovom proizvodu. Možda je ovaj suvenir u stanju privući novac u kuću? Ili je možda samo lijep ukras? Svatko se može odlučiti za sebe, jer je lako izraditi takav obrt čak i za dijete ili ženu, jer nisu potrebne posebne vještine kada se radi na proizvodu.
Da bismo radili, potrebno nam je:
kovanice manjeg apoena (kopeks, pet kopeka); žlica, vilica ili drugi uređaj s okomitim izgledom koji djeluje kao nositelj građevine; šalica; tanjurić; električna traka ili ljepljiva traka (za pričvršćivanje možete koristiti termalni pištolj); ljepila; alati.

Prvo savijte žlicu ili vilicu kliještima (u ovom se slučaju koristila mini-ladica, ali nemaju je svi) tako da je jedan dio pribora zakrivljen u jednom smjeru, a drugi, odnosno, u suprotnom smjeru.

Ovo je budući okvir proizvoda. Može se omotati električnom trakom.
Dalje, trakom treba pričvrstiti vrh pribora za jelo na šalicu, dno na tanjur.

Važno je da su dijelovi čvrsto pričvršćeni - struktura mora biti stabilna.
Tada je vrijedno staviti ljepilo na tanjur. Sipajte tamo nekoliko novčića, napravite tobogan. Sa šalicom ponovite iste manipulacije. Pričekajte malo dok se novčići ne smrznu.

Zatim zalijepite kovanice duž prtljažnika, tako da izgleda poput tekućeg novca.
Sad vaš novčani vodopad - ledena čaša je spremna!

Takav vodopad možete nekome pokloniti kao suvenir ili ga možete sigurno staviti kod kuće kao ukras.