Kontejner za žene

Izgledati sjajno svaki dan je ozbiljan posao za djevojke. Da biste uvijek bili lijepi, trebate prijaviti puno napora. Prije svega, naravno, morate pratiti svoje zdravlje, svoje tijelo. Kosa, poput lica, treba biti uredna i njegovana. I za to se ulaže puno truda i, naravno, kozmetika. Kako se vaša kozmetika ne valja po svim kutovima stana, možete napraviti malu, ali prilično prikladnu posudu za vaš pribor, na primjer, češljeve ili eyelinere.
Predlažemo da napravite takav originalan i prikladan spremnik vlastitim rukama, koristeći malo truda i materijala kao što su: kutija s parfemom ili druga kozmetička torba, tkanina 30x30 (manje ili više ovisi o vašoj kutiji), niti s iglom, škare, ljepilo, šljokice (možete koristiti nekoliko boja).

Izrezali smo kutiju, točnije zatvarač. I cijelu kutiju izmjerimo s materijom, tako da ona u potpunosti prekriva površinu kutije, a nema praznina.

Savijamo tkaninu na vrhu kutije i šivamo običnim šavovima po cijeloj duljini.

Zalijepimo preostale uši i držimo dok se tkanina ne lijepi normalno jer se nakon nekog vremena vaš spremnik može raspasti i sav posao se potroši. Možete, također, bljesnuti za potpuno samopouzdanje, samo što su ove uši na dnu, i neće biti tako prikladno da ih bljesnete kao na vrhu samog spremnika.

A sada počinjemo lijepiti naše šavove na vrhu spremnika s nastavcima. Da bi vam bilo povoljnije lijepiti nastavke - ponesite ih pincetom.

Uši koje smo zalijepili na dno posude također su dodatno prekrivene nedostacima koristeći iste šljokice. Možete nastaviti dijagonale i napraviti neku vrstu pješčanog sata, samo što će u ovom slučaju vrijeme proći u obliku nastavaka, a ne pijeska.

Da bi naši satovi bili završeni, trebamo dodati drugačiju boju šljokica i pomoću ljepila prikazati vrijeme pijeska koje se izlijeva na posudu.

S jedne strane možete prikazati sat koji je skoro napunio, a s druge strane tek započinju odbrojavanje.

Sada je vaš spremnik spreman za upotrebu i čeka vas da u njega stavite svoj kozmetički pribor ili druge ženske stvari.

Možete biti sigurni da će takav spremnik biti ekskluzivan i samo će dodati zaokret vašem stilu i interijeru. Možete promijeniti uzorak, ali najvažnije - vaše sitnice više neće biti toliko raspršene.