Modiranje modula jedinice Endless Void

Ideja ovog modinga bila je želja da se napravi efekt vizualno praznog kućišta, svojevrsna iluzija beskonačne praznine.
Dizajn se sastoji od dva paralelna ogledala, od kojih je jedno prozirno, kao u laserskoj šupljini. Ako se između tih ogledala postavi izvor svjetla, stvara se vrlo lijep efekt koji ide u daljinu s tunelom s pozadinskim osvjetljenjem. To je i učinjeno - između stakla je ugrađeno 36 super svijetlih LED dioda i ventilator s pozadinskim osvjetljenjem za ljepotu i hlađenje prostora tijela.
Da biste stvorili takav uređaj, trebate napraviti nekoliko čaša. Prednje staklo je prozirno, izvrsno je Reflekta staklo francuske izrade. Trebate ga potražiti u radionicama ogledala. Njegov izgled može se vidjeti na slici.
Ovo je crtež na kojem je izrezano ogledalo. U sredini je otvor za hladnjak.
Ova fotografija prikazuje ogledalo s ugrađenim LED-ima i uvrtanim hladnjakom.
Rezanje pravokutne rupe za hladnjak predstavlja značajnu poteškoću ... Oni to odbijaju raditi u radionicama, a ja sam proveo dosta vremena režući je bušilicom i dijamantnom opeklinom. Također je teško napraviti veliki broj rupa promjera tri milimetra za LED. Ne dajem veličinu rupa za hladnjak jer možete koristiti bilo koji ili ga možete koristiti bez njega, učinak toga se neće smanjiti. Kada riješite probleme sa staklom, nastavite s rezanjem prozora na poklopcu sistemske jedinice. Vrijedi obratiti pažnju da imam cijelu strukturu pomaknutu straga. To je zbog činjenice da ogledala trebaju dvadesetak milimetara prostora, a sprijeda se nalazi pretinac za tvrde diskove i CD-ROM. Izrezani prozor i njegov izgled prikazani su na donjim slikama.
Diode se mogu uzimati u bilo kojoj boji sjaja, ali trebaju biti super svijetle. Moraju se umetnuti sa zrcala i učvrstiti vrućim ljepilom iz pištolja.

Zatim ih povežite paralelno sa zidnom instalacijom, pri čemu svaki LED mora postaviti vlastiti balastni otpor s otporom od 820 Ohma, kao što je prikazano na slici.

Dalje, morate napraviti vijke s navojem s vijcima. Vijak s navojem M6 ili bilo koji drugi koji nije važan ... ali čahura je duga 10-12 milimetara.

Zapravo, dubina tunela izravno ovisi o udaljenosti između zrcala. Sve je ograničeno samo slobodnim prostorom u kovčegu. Montaža se provodi u skladu sa slikom i nije teško. Preporučujem i pokrivanje bočne stranice hladnjaka kako se ne bi odražavalo u ogledalu i ne bi pokvarilo sliku. Hladnjak se može prekriti ukrasnim poklopcem i zaštitnom mrežom, kao na slici 14. Gotov proizvod trebao bi izgledati kao posljednja slika. Nadam se da ćete uživati.

Rukav s navojem obrađen je na tokarilici, što nije potrebno. Dovoljno je da vijke pokupite s prekrasnim šeširom.

Montažni crtež. Pod kapama se preporučuju podloške za karton kako bi se smanjio rizik od pucanja stakla.

Tipični grill ventilatora, iz napajanja. Okvir sam napravio od nehrđajućeg čelika.

On piše: Afanasiev Valery
Izvor: casemods.ru