Domaća kočnica za kotače automobila

Za razliku od tradicionalnih teških "cipela", kotačići za kotače automobila praktičniji su za upotrebu, jer zauzimaju manje prostora u prtljažniku i lagani su.

Ako želite uštedjeti malo novca, tada prikladan dvostrani nosač za kotače, koji će sigurno popraviti vaš automobil, možete učiniti vlastitim rukama iz onoga što vam je pri ruci. I ne treba puno vremena.

Materijali i faze rada

Najprije morate pripremiti osnovne elemente nosača na kotačima. Za ovaj domaći proizvod trebat će vam dva čelična ugla jednaka kuta različitih veličina (velika i mala - koja su, po vašem nahođenju), četiri metalne ploče, ručka od okrugle šipke i dvije šarke za namještaj.
Dvije čelične ploče moraju biti povezane jedna s drugom pomoću petlje, zavarivanje njegovih "krila" na rubovima - slično, morate učiniti i s druge dvije ploče. U sljedećoj fazi rada dvije metalne ploče moraju biti zavarene na metalne uglove kako bi dobili kvadratni oblik.

Zatim morate zavariti ručku petlje na jedan od uglova i uređaj je spreman za upotrebu. No, neće biti suvišno zavarivati ​​šavove za zavarivanje brusilicom i obojiti podnožje kotača kako bi se zaštitila od hrđe, jer će se uglavnom koristiti na ulici.

Pogledajte videozapis na našoj web stranici za detaljni postupak izrade i uporabu dvostrukog zastoja u vozilu za povratak automobila.