Napravite mesingast prsten od lubanje

U nekim slučajevima nakit za tijelo „uradi sam“ mnogo je vrijedniji od prekrasnih sitnica koje se prodaju u trgovinama nakita. Čak i ako su izrađeni od plemenitih metala, već od običnog mesinga. Međutim, to je razumljivo, jer svaki majstor ulaže djelić svoje duše u svoje stvaranje.

Prsten s lubanjom odličan je ukras pravog muškarca i originalan poklon za rođendan za oca, brata ili sina. Takav prsten možete napraviti vlastitim rukama iz najobičnijih mesinganih praznina. Ali morate malo raditi rukama. Međutim, svaka osoba po želji će se nositi s tim zadatkom.

Glavne faze rada

Prije svega, odrezali smo pravokutni mjedeni prazan pravac, napravili označavanje kompasom i izbušili rupu u sredini. Zatim na pile trake zaokružujemo vanjske rubove, dok bi gornji dio radnog dijela trebao biti ravan.

Dalje, označite bočnu površinu markerom i odrežite višak dijelova na traci pile malo pod kutom - na kraju treba dobiti prazan konični oblik. Zatim pomoću bušilice brusite unutarnju površinu.

U sljedećoj fazi odrežite gornji dio i nacrtajte lubanju s markerom (možete koristiti predložak preuzet s Interneta). Nadalje, koristeći različite mlaznice, izrađujemo udubljenja ispod očiju i usta, a zatim zaokružujemo vanjske konture lubanje. Na kraju, mljevenje i poliranje prstena.