Kompaktan stol s policama za kućnu radionicu

Mnogi moraju raditi u skučenim uvjetima - u malim radionicama i garažama, gdje se računa svaki kvadratni metar. I zato je za takve sobe bolje koristiti mali namještaj.

Na primjer, ako je za kućni stol potreban kompaktan stol s policama za spremanje alata i raznih sitnica, to se može učiniti samostalno, uzimajući u obzir veličinu prostorije.

Prvi korak je priprema materijala za rad. Da biste to učinili, majstor reže šperploče i drvene blokove za okvir kako bi se uklopio u countertop.

Glavne faze rada

Prvo se sastavlja glavni okvir stola. Zatim su unutarnje police pričvršćene. Ukupno se dobiva pet polica različitih veličina. Ovo je najbolja opcija za pohranu dijelova, alata i drugih korisnih stvari.

Za estetskiji izgled ukrasne daske od drva mogu se zalijepiti na rub šperploče. Zatim trebate ispuniti praznine za izradu kutija. Za to možete koristiti i šperploču. Potrebni su i vodiči za namještaj.

U posljednjoj fazi rada ostaje samo zalijepiti stol za stol od dasaka, a također napraviti klizna vrata koja će sakriti police unutar stola. Tada možete početi sastavljati i slikati (ili možete jednostavno lakirati).

Pojedinosti o tome kako napraviti kompaktni stol s policama za kućnu radionicu ili garažu pogledajte video na web mjestu.