Kako napraviti ukrasnu noćnu svjetiljku iz staklene boce

Od staklene boce (po mogućnosti tamne) možete napraviti originalnu ukrasnu noćnu svjetiljku za spavaću sobu. Ovo je sjajna ideja za svečani i casual dekor sobe.

U ovom slučaju autor koristi kvadratnu staklenu bocu. I prvo što će joj trebati smanjiti dno.

To se može učiniti na elementarni način - stegnuti čašu za rezanje stakla u ležištu klupe, pritisnuti bocu uz nju i zakretati je u smjeru kazaljke na satu dok ne napravite utor potrebne dubine. Kao rezultat, rez bi trebao biti gladak i precizan.

Glavne faze rada

U sljedećoj fazi trebat će vam normalno konop konopa, unutar kojeg trebate "sakriti" električni kabel s držačem žarulje.

Zatim morate proći konop s žicom kroz vrat boce. Dalje, morate utikač utikati na kabel. Sve bi trebalo biti dobro skriveno između "vlakana" užeta, kako bi se očuvala estetika.

Rubovi boce mogu se "usitniti" kako bi se stvorio imitacija snijega. Rezultat je vrlo lijep i originalan suvenir (može se koristiti i kao ukrasni predmet).

Detaljno o tome kako napraviti ukrasnu noćnu svjetiljku od staklene boce, možete vidjeti u videu na našoj web stranici. Napišite u komentarima ispod videa, je li vam se svidio ovaj zanat?