Torbica s pojasom za alat iz plastične kanistere

Za muškarce koji izvode instalacijske radove na cesti ili samo popravljaju nešto u zemlji i privatnoj kući, pitanje nošenja alata uvijek ostaje aktualno. Potrebno je da sve bude pri ruci i istodobno ne zauzima puno prostora.

Naravno, posebnu torbu s alatima možete kupiti u trgovini hardvera, ali cijene su previsoke. Stoga je mnogo jednostavnije i jeftinije napraviti vrećicu za pojas za alat iz starog plastičnog kanistera.

Prije svega, bit će potrebno napraviti oznake i odrezati gornji dio kanistera. Tada se njegovi rubovi moraju obraditi okruglom datotekom.

Glavne faze rada

Nakon pripreme kanistera bit će potrebno rezati plastične cijevi različitih promjera i duljina (ali ne više od visine samog kanistera). Također možete kombinirati boje cijevi (na primjer, crnu i bijelu).

Tada će biti potrebno zalijepiti izrezane komade cijevi na unutarnju stranu plastičnog kanista - to će biti "pretinci" za alat.

U posljednjoj fazi rada ostaje samo napraviti dva utora u stražnjem zidu kanistera tako da se mogu učvrstiti na remen. Sad je domaći proizvod spreman!

Pojedinosti o tome kako napraviti vrećicu za pojas za alat iz starog plastičnog kanistera možete pronaći u videu na web stranici.