Skriveni magneti izleguju se na ekranu kupke

U ovom pregledu autor pokazuje kako napraviti skriveni otvor na zaslonu kupaonice, koji je izrađen od keramičke pločice i komada šperploče.

U ovom slučaju, tamo se uklapa hidromasažna kada i kupljeni otvori. I tako sam morao napraviti skriveni otvor sa vlastitim rukama.

Budući da je kadica hidromasažna, kad je uključena, vibracije će se neizbježno pojaviti, a otvor morate napraviti tako da se ne otvara samostalno.

Stoga je autor u ovom slučaju odlučio koristiti snažne neodimske magnete koji mogu podnijeti takvo opterećenje.

Također, za dodatno prigušivanje vibracije bit će potrebno napraviti silikonski šav po cijelom obodu kade, kao i zaslon.

Značajke montaže

Čitav zaslon ispod kupaonice izrađen je od šperploče otporne na vlagu, a uklonjivi dio nije iznimka.

Izgled na magnetima je prilično samouvjeren. Autor je u jednom otvoru koristio četiri neodim magneta. I ovaj iznos je dovoljan.

Kako bi bilo zgodnije otvoriti otvor, autor je odlučio napraviti dva tehnička utora u pločici, koja ponavljaju glavni crtež.

Treba imati na umu da ovi utora služe ne samo kao "rukohvat" kako bi se otvorio otvor, već i obavljali funkciju ventilacije.

I na taj način, niti jedan plijesan neće se formirati izravno pod kupkom. Da bi otvor bio doista nevidljiv, potrebno je napraviti silikonsku fugu oko oboda.

I imajte na umu da je u ovom slučaju okvir kade izrađen gotovo u skladu s glavnim okvirom.

Pojedinosti o tome kako napraviti skriveni otvor na magnetima na ekranu za kupanje pogledajte videozapis u nastavku.