Stolno magnetsko postolje za kuhinjske noževe

Čuvanje kuhinjskih noževa u ladicama više nije relevantno - uvijek bi trebali biti pri ruci. A za to možete koristiti radno magnetsko postolje. Učinite to sami vrlo je jednostavno.

Treba napomenuti da stolno magnetsko postolje omogućuje ne samo prikladno pohranjivanje noževa ili drugih predmeta za rezanje izrađenih od metala, već i savršeno nadopunjuje unutrašnjost kuhinje.

Da biste napravili postolje, možete koristiti ploču ili šperploču. Prvo što trebate odrezati dvije praznine je sama baza i magnetska ploča.

Glavne faze rada

U dugačkom radnom komadu (magnetska ploča) moraju se izbušiti četiri rupe s obje strane. U njih lijepimo okrugle neodimske magnete.

Iz kože moraju biti izrezani šest okruglih komada koji se zatim trebaju zalijepiti na podlogu, tako da stalak pouzdano stoji na radnoj površini.

Zatim je autor odrezao dva komada kože i zalijepio ih na magnetsku ploču te na taj način maskirao magnete i vratio proizvodu estetski izgled.

U posljednjoj fazi ostaje samo obrađivati ​​dijelove i natopiti ih mineralnim uljem.

Nakon toga možete započeti s sastavljanjem, ali prvo morate izbušiti rupe u sredini baze i na kraju same ploče.

Više detalja o tome kako napraviti radno magnetsko postolje za kuhinjske noževe možete pogledati u videu na našoj web stranici.