Okvir za fotografije kineskih štapića

Doček Nove godine Raspoloženje je svečano i radosno. Želim dočekati Novu godinu u krugu mojih bliskih i dragih prijatelja i dati im neobične poklone, pa čak i napraviti ih vlastitim rukama. Želim reći kako sam realizirao poklon za svog voljenog prijatelja u obliku fotookvira iz kineskih štapića.
Trebat će vam:
1. Kineski štapići - 8 kom.
2. pištolj sa silikonom - 1 kom.
3. Mrežni omotač za cvijeće
4. perle - 5 kom.
5. Osušeni cvjetni ukrasi
6. Škare
Proces proizvodnje:
1. Pripremite mjesto i potrebne predmete.

2. Uključujemo pištolj sa silikonom u utičnici tako da se zagrijava, nakon čega je moguće započeti s radom. Tijekom cijelog rada koristit ćemo vrući silikon s pištoljem. Budite oprezni, jer se jako zagrijava.
3. Uzmite 4 štapića i položite ih kvadratom tako da krajevi malo izlaze. Stisnite vrući silikon iz pištolja u zglobove i zalijepite štapove, držite 15 sekundi za ljepljenje.

4. Uzimamo rešetku, izrezujemo kvadrat veličine naše rezultirajuće fotookvire i zalijepimo ga.

5. Lijepimo našu fotografiju na mrežu pomoću vrućeg silikona.

6. Sada širimo štapove, premještajući kvadrat u središte i također ljepimo. I to isto učinite sa svim ostalim štapovima.

7. Uzimamo sušene ukrase za bukete cvijeća. Podijelite na male "bukete" i ljepite na obje strane sa strane i iznad fotografije.

8. Sada uzmite mrežicu, izrežite 3 male trake. Napravit ćemo lukove od dvije trake i zalijepiti ih na dno našeg cvijeća. A jedan ćemo gornju palicu omotati preko fotografije. Uzmite perlice i zalijepite ih na sredinu lukova i gore desno.

9. Nakon lijepljenja silikona, postoje žice koje se mogu lako ukloniti kidanjem kad je sve već suho.
10. Ako dobijete ispravan kvadrat, vaš će fotookvir stajati. Može se objesiti i na karanfile, zahvaljujući uglovima između štapova.