Bluetooth slušalice

Slušalice u naše vrijeme sastavni su pribor svake osobe! Mnogi od nas slušaju ih dok igraju sport, u autobusu ili čak na putu do posla ili škole! No, mnoge kineske slušalice ne proizvode tako dobar zvuk, pa sam odlučio pokušati napraviti slušalice od starih bluetooth zvučnika!
Pa za proizvodnju nam trebaju:
  • Stupac Bluetooth.
  • Građevinske slušalice
  • Malo alata.

Prvi korak je rastavljanje stupaca. Kako se ništa ne bi slomilo, pažljivo potražite sve vijke, jer ih Kinezi vole sakriti ispod svih vrsta naljepnica itd.

Nakon rastavljanja, izvučemo zvučnik i promijenimo ga u dva ovdje slabija! Imam ih na 1 vatu.

Vrijeme je za slušalice! Prije svega, s njih uklanjamo svu pjenastu gumu i usklađujemo našu ploču! Potrebno je odmah zabilježiti otvor za punjenje i približno mjesto ugradnje! I također označite rupe za gumbe.

Kada govorimo o gumbima! Napravio sam ih od šipke iz olovke, topljenjem vrha šipke! Možete je izraditi i od šibice i zalijepiti ih na gumbe na ploči, ali u ovom slučaju postoji opasnost da se prekidač napuni ljepilom i više neće ispunjavati svoje funkcije.

Sljedeći korak je lijepljenje ploče i lemljenje žica na nju! Kako bi sreća imala, vruće ljepilo se slomilo pa sam morao "snubiti" upaljačem.

Kad je lemljenje gotovo, uzimamo pjenastu gumu koju smo prethodno izvukli, narežemo je na veličinu i stavimo je unutar našeg pola uha. Postavljamo zvučnik na vrhu.

Da spriječite zvučnika da zijeva! Zalijepite komad ženske čarape na dno jastuka. To neće utjecati na zvuk, ali izgled će se poboljšati!

Pa, u principu, sve je spremno! Ostaje nam samo da učinimo isto s drugim poluvremenom!

I na kraju, ovdje imamo tako cool slušalice. Naravno, bolje je ne uključiti ih punom glasnoćom, jer je još uvijek bio zvučnik, a zvuk je prilično glasan. Ali pri srednjoj glasnoći baš dobro!

PS: Možda za svakodnevno nošenje izgledaju pomalo "glupo", ali sve je u vašim rukama! Možete ih obojiti u bilo kojoj hladnoj boji! Ili pronađite svoje slušalice u drugačijem obliku! Ali, primjerice, trčanje ujutro ili košenje trave u njima je zadovoljstvo.