Nosač cvijeća

Svaki vlasnik osobne parcele ili vlastitog domaćinstva, bez sumnje, želi da njegova kuća bude drugačija od ostalih, izgleda čvrsto i elegantno. Mnogo je načina za to, ali većina ih je, nažalost, skupa. Stoga možete razmotriti mogućnost dizajniranja vaše web stranice iz krivotvorenih praznina. To su elementi koji se skladno kombiniraju s bilo kojim stilom i daju jedinstvenu osobnost. Donedavno je takvo ukrašavanje mjesta bilo skupi događaj. U posljednje vrijeme, međutim, u prodaji su se pojavili različiti predmeti za umjetničko kovanje, koji su prilično jeftini. A ako imate malo mašte, svojoj web stranici dodaćete aristokraciju i gracioznost. Od alata koji će vam trebati:
• električni aparat za zavarivanje s maskom i elektrodama;
• brusilica s kotačem za rezanje i brušenje;
• čekić;
• marker.
I nije potrebno biti profesionalni zavarivač i kovač. Neke sitne nedostatke u zavarivanju lako se mogu otkloniti brusilicom s brusnim kotačem, a širok izbor praznih dijelova kovanih elemenata spasit će vas od kovanja. Sada razmislite kako napraviti stalak za cvijeće.
Stalak za cvijeće.
Svaka domaćica nastoji ukrasiti svoju parcelu cvijećem. I ovdje joj je vrlo koristan štand za saksije za cvijeće. Dovoljno je uzeti 4 elementa, koji se nazivaju valuta.

Povezujemo ih u paru i dobivate bočne zidove.

Zapravo, mjesto u kojem će lonci stajati može se načiniti od bilo kakvih metalnih ostataka. U ovom slučaju je uzeta obrezivanje cijevi.

Postoje 3 mjesta na koja možete staviti lonce.
Sada uz pomoć kvadrata spajamo bočne zidove i dobivamo lijepo postolje.

Ostaje dodati da je jedan krivotvoreni element valute kupljen u običnoj trgovini hardvera za 97 rubalja. Dakle, stalak će vas koštati 388 rubalja. Slažem se, nije tako skupo!