Izvorni okvir za fotografije

Nakon popravka uvijek postoje mali komadi plastičnih ploča. Leže prazne ruke i legla po sobi. Postoji prilika da im pružite drugi život - u obliku lijepih i apsolutno ekskluzivnih okvira za fotografije.
Materijali i alati.
Za rad će vam trebati:

PVC ploča. Plastični početak koji se obično koristi za pričvršćivanje. PVA ljepilo. Kist za ljepilo Jednostavna olovka. Linija. Nož za papir. Škare. Čvrsta podloga. Fotografija. Strpljenje.
Napredak rada.
Rad se izvodi na podlozi kako ne bi ogrebali površinu stola.
1. Olovkom i ravnalom označite pravokutnik na površini ploče, čija dimenzije odgovaraju veličini fotografije + 0,5 cm. Rezerva je potrebna tako da početak fiksiran nakon toga ne prekriva sliku. Izrežite rezultirajuću konturu. Plastične ploče vrlo se lako i ravnomjerno režu običnim nožem za pribor.

Osnova za okvir je spremna.
2. Zatim pripremite startove koji će poslužiti kao okvir za fotografiju. Izrezali smo četiri trake, čija duljina treba biti jednaka veličini okvira.

Počinje staviti na ploču prilično tijesno, tako da zbog praktičnosti možete napraviti nekoliko rezova na široj strani. Na rubovima dasaka pravimo rezove tako da na stražnjoj strani nema preklapanja koja će narušiti izgled fotookvira.

3. Pričvrstite pripremljene pokrete duž rubova ploče.

4. Sljedeći korak je obrada kutnih spojeva na prednjoj strani. Pokreti su pažljivo postavljeni jedan na drugog, a na vrhu označavamo liniju spajanja. Izrezali smo obje trake za označavanje. U gotovom obliku, okvir izgleda kao na fotografiji.
Gotovo! Ostaje samo umetnuti fotografiju!

Dekoracije.
Ovdje ne trebate ograničiti svoju maštu! Okvir možete ostaviti bijelim, možete ga obojiti u bilo kojoj boji ili ga možete ukrasiti onim što vam je pri ruci. Tijekom rada, bolje je fotografiju prekriti filmom ili staklom, kako ne bi došlo do mrlja.
1. Aluminijske kapice iz malih ljekarničkih boca će dodati volumen okviru i izgledati vrlo originalno. Samo ih zalijepite na šablonu.

2. Iste kape, ali izrezane u obliku cvijeta. Na sredinu zalijepite malu perlu.

3. Novogodišnji Clapper Confetti - izvrstan ukras za dječje fotografije. Zalijepite ih na okvir nasumičnim redoslijedom (ili još bolje u neredu).

4. Čak i detalj iz slomljene šiške može postati originalni element dekora.

5. Ako je okvir ravnomjerno premazan bojom za raspršivanje, tada obrnuti kraj ljepila može izgrebati tako zanimljiv uzorak.

Na taj način možete stvoriti okvire za fotografije bilo kojeg oblika i veličine, jedinstvene. Glavna stvar je ne biti lijen i paziti na prste kad radite nožem!