Božićno drvce iz kutije slatkiša

Mnogi se pitaju: kako ukrasiti kuću za novogodišnje praznike? Napravimo zajedno malu sestru velikog novogodišnjeg drvca iz paketa slatkiša.
1. Za rad će vam trebati: ambalaža od bombona, plastelin ili gips, obojeni papir ili folija. Koristili smo ambalažu zlatne boje. Ako uzmete paket slatkiša različite boje, odnosno, dobivate božićno drvce druge boje, eksperimentirajte.

2 fotografije. Iz pakiranja slatkiša izrežite grane božićnog drvca. Što su listovi savijeniji, to će biti zanimljivije božićno drvce. Izrežite vijenac.

3 fotografije. Konus služi kao okvir za božićno drvce, konus je izrađen od plastelina. Visina samog božićnog drvca ovisit će o njegovoj visini. Plasticin se može zamijeniti gipsom, slanim tijestom.

4 fotografije. Zalijepite foliju na konus. Uzeli smo ambalažu i foliju iste boje, ali možete koristiti različite boje. Ako koristite foliju i pakiranje u različitim bojama, a ne iste kao kod nas, tada će se božićno drvce ispasti još zanimljivije.

5 fotografija. U plastični konus zalijepimo grane. Pomičemo se od dna do vrha glave.

6 fotografija. Krunu pričvršćujemo na vrh božićnog drvca. Zanat je spreman.

Dobiveno božićno drvce možete staviti bilo gdje, jer ne zauzima puno prostora. Istovremeno će savršeno ukrasiti vaš dom, jer je tako svijetao.