Futrola za flash pogon u stilu LEGO

U životu flash pogona ponekad dolazi trenutak kada se njegovo tijelo počinje razbijati. Nažalost, i meni se dogodila ta situacija. Sve bi bilo u redu, ali nedostatak kućišta na bljeskalici često dovodi do smanjenja života ili potpunog izlaska iz stojećeg uređaja. U početku je postojala mogućnost namotavanja svega trakom ili električnom vrpcom, ali mnogi se bljeskalice zagrijavaju tijekom rada, a ljepilo na tim vrpcama nije otporno na toplinu. I odjednom mi se učinila ideja ne samo zaštititi uređaj, već i pružiti kreativan izgled. Pa krenimo!
Trebat će nam:
* nekoliko LEGO blokova i ploča za njih
* svijeća ili upaljač za grijanje instrumenta
* utakmice
* nož (ili medicinski skalpel)
* fini brusni papir na šanku
* flash pogon (po mogućnosti mali)
* Super ljepilo na bazi cijanoakrilata (može se kupiti u trgovini hardvera)
* ostaci građevine u prošlosti (ako je potrebno)
* rukavice (za zaštitu od ljepila)

Prvo morate pripremiti kocku. Ako je vaš flash pogon mali, tada možete koristiti blok 4X2, ako je jednostavan, tada morate pokupiti drugu kocku. Zatim vrućim nožem napravimo urednu rupu za USB priključak.

Ne bi trebao biti više i ništa manje od konektora, inače će proizvod izgledati ružno i bljeskalica će visjeti u futroli.

Kroz rupu izrežite dio unutrašnjosti LEGO bloka tako da unutra ima mjesta za bljeskalicu. Ako je moguće, možete mijenjati datoteku, ali ne obrađujte proizvod s flash pogonom jer To prijeti prekidom cijelog uređaja.

Nakon toga, umetnite USB flash pogon u kocku i na dnu kocke zalijepite malu količinu ciacrina kako biste zatvorili proizvod.

Ako je bljeskalica ravna i padne na USB priključak, tada možete lijepiti obloge iz dijelova starog kućišta.

I to je to! Kreativni bljeskalica je spremna!