Izvorna narukvica

Sve djevojke vole nakit. Kako je lijepo kad je za sve prilike u "riznici" prikladan ukras. Međutim, događa se da nije uvijek pronađeno što obući s odabranom odjećom. Spretne ruke, okovi i malo slobodnog vremena dolaze u pomoć. Ne brinite, uopće nije teško napraviti nakit; sada ćete se uvjeriti u to.
Što trebate kupiti:
- Pribor: prstenovi, privjesci;
- Konac. Možete koristiti nit ili šarenicu. Neće se četkati čarapom i neće snažno promijeniti boju od ljepila;
- stare narukvice. Uobičajene tanke "limenke" koje su jeftine i prodaju se u bilo kojoj trgovini s nakitom;
- ljepilo;
- Škare.

Počinjemo s proizvodnjom. Uzimamo narukvicu i kapamo ljepilo sa strane. Ne pretjerujte, samo trebamo popraviti početak niti.

Počinjemo namotavati nit sve dok ljepilo ne bude visoko. Samo omotajte nekoliko okreta oko narukvice, na mjesto na koje ste upravo stavili ljepilo.

Nastavite namotavati nit oko baze narukvice. Zanimanje je pomalo tmurno, ali ipak zanimljivo. Uostalom, na kraju ćete dobiti prekrasan nakit koji ste upravo sami napravili. Tako da se nit ne odmotava kada se nosi, ako je iznenada obrišete na nekom mjestu, dok je na nekim mjestima vijugate, kapajte ljepilom kako biste na nekoliko mjesta učvrstili nit na narukvici.

Kada dođete gotovo do kraja - početka namotane niti na narukvici, zadnji put ispustite ljepilo na narukvicu i namotajte nit na vrhu. Pažljivo izrežite vrh niti i, dok se ljepilo još nije osušilo, pritisnite ga na podlogu narukvice.

Počnimo s ukrašavanjem narukvice. Ovaj dio je najzanimljiviji. Počinjemo vješati prstenje i privjeske na narukvicu.

Lokacija možete odabrati najrazličitije. Ako želite, sve privjeske možete objesiti u blizini ili samo na krajeve narukvice, kako želite i volite više. Eksperimentirajte i odaberite svoju mogućnost. Privjesce sam odlučio odvojiti s 4-5 prstenova.

Privjesci mogu biti jako puno, ili obrnuto, skromnih 2-3 stvari. Imam ih 5, jedan veliki, dva srednja i dva mala.

Ovdje imamo takvu narukvicu. Ako navijate nekoliko komada različitih boja, svaki dan možete nositi novi. A ako želite nositi sve odjednom, stvarajući bizarnu dugu narukvice na ruci. Izgleda prilično originalno, ali se radi lako i dovoljno brzo.