Neobična čestitka s darovima iznutra.

Svi vole dobivati ​​poklone za rođendan. Darove obično uvijek prati lijepa čestitka s ugodnim željama. Ali što ako spojite ove dvije lijepe stvari zajedno ?! Danas ću vas naučiti kako napraviti neobičnu razglednicu, unutar koje su tri lijepa poklona.
Za proizvodnju trebat će vam:
- debeli papir. Možete odabrati listove iste boje ili različite, koliko želite. Htio sam nešto svijetlo, a za naslovnicu sam odabrao pastelni ton na unutarnjoj strani kartice i bijeli lim. Možete eksperimentirati sa svjetlijim bojama, ispada vrlo lijepo.
- Vladar.
- Olovka.
- Skalpel.
- Prekrasan ambalažni papir ili bilo koji drugi papir s uzorkom.
- elastična traka i daska za rad.

Prvo što radimo je izrezati prazan iznutra.

Savijamo list i na njemu označavamo veličine naših darova. Bit će ih troje - od najmanjih do najvećih.

Pažljivo izrežite papir i savijte mjesta za darove tako da se, kada otvorite karticu, preklope prema unutra, stvarajući volumen.

Uzimamo ambalažni papir ili papir s crtežima tri različite vrste. Olovkom i ravnalom izmjerite i označite veličinu naših darova na ovom papiru. Iz svakog papira izrežite praznine.

Sada izrađujemo naslovnicu za karticu. Uzimamo debeli list papira i na njemu označavamo dimenzije lista koje će biti unutar kartice. Na svaku stranu dodamo nekoliko milimetara i izrežemo poklopac. Treba biti veći od umetka tako da se unutar kartice ne zatvori i otvori.

Na koricama označavamo raspored poklona. Sada uzimamo praznine od papira za poklone ili listove s crtežima i zalijepimo ih na označena mjesta na naslovnici i na list koji će biti unutar kartice.

Kad se ljepilo ispod "darova" osuši, možete lijepiti dva dijela naše razglednice. Pazite da se vanjski i unutarnji dio poklona podudaraju jedan s drugim i da formiraju ispravan okvir.
Vanjski dio razglednice možete izdati na različite načine, po vlastitom nahođenju. Ostavio sam joj broj bijeli. Ali na njega možete nalijepiti vrpce, lijepu sliku ili bilo što drugo što smatrate potrebnim. Svima će biti drago dobiti takvu karticu na poklon. Oduševite svoje najmilije prekrasnim ručno izrađenim stvarima.