Iznenađujuća foto-ploča

Svi volimo fotografije u unutrašnjosti. Možete ih postaviti na zidove, na police, noćne ormariće i tako dalje. Već smo navikli na činjenicu da se fotografije mogu kadrirati - to je lijepo i standardno. Međutim, ako želite nešto neobično u unutrašnjosti, onda vam predlažem da sa mnom napravite neobičnu zidnu ploču. Izvodi se dovoljno brzo, a za to se koriste obični, improvizirani materijali.
Što će biti potrebno za proizvodnju:
- Set drvenih sukna. 24 komada su mi bila dovoljna, ali broj stezaljki izravno ovisi o promjeru i veličini osnovnog kruga.
- Karton za podnožje našeg panela.
- Škare.
- Zalijepite pištolj ili bilo koje drugo pouzdano ljepilo.
- Olovka.
- Suho ljepilo za lijepljenje kartonskih dijelova.
- Ploče ili bilo koje druge krugove za označavanje osnove.

Započinjemo s izradom osnovnog obrasca za ploču. Uzmimo kvadrat kartona i na njega stavimo posuđe odgovarajućeg promjera. Olovkom zaokružite oblik kruga.

Dalje, na sredini rezultirajućeg kruga, nanesite ploču manjeg promjera i također je zaokružite olovkom. Pažljivo provjerite je li mala ploča točno na sredini nacrtanog kruga, tako da je oblik ujednačen.

Dalje, izrežite nacrtanu bazu. Potrebno je napraviti dva identična diska. Drugi se radi prilično jednostavno. Pričvrstite već izrezani disk na karton i zaokružite ga olovkom. Kad režete, olovkom izrežite marku tako da je promjer jednak promjeru na prethodnom disku.

Zalijepimo dva identična dijela zajedno. Ovo je potrebno kako bi oblik baze bio krut.

Počinjemo lijepiti prstenove. Obujmimo ih stezaljkama u središtu tako da "usta" kopče izgledaju iz središta. Da bi stezaljke ravnomjerno zalijepili u krug, najprije olovkom označite četiri strane i na njih zalijepite štipaljke.

Točno iste četiri marke izrađene su između već zalijepljenih šljokica i ljepila novih.

Sada distribuirati prstenove neće biti teško. U prazninama ostaje zalijepiti dva kopča za odjeću. Ova raspodjela omogućuje vam da simetrično postavite predmete na površinu baze, što je vrlo važno.

To je osnova za fotopanele.

Okačivanjem postolja na zid, možete pričvrstiti svoje omiljene fotografije, razglednice, tematske slike za satove s djecom ili ljubavne bilješke za supruga na privjeske. Puno je mjesta za maštu.