Ažuriranje majica

U ovom MK-u želim pokazati kako to ažurirati, učiniti ga nošenim i privlačnijim, što više ne zadovoljava naše zahtjeve.
Često se dogodi da se natpisi na majicama koje nam se sviđaju i koji nas natjeraju da kupujemo, nakon nekoliko pranja, jednostavno brišu i dobijemo nešto nerazumljivo. Ovo se dogodilo sa mnom. Ali, postoji pristupačan, nekompliciran i vrlo brz način da ga popravite, naime, ukrasiti majicu s nastavcima.
Postoje dvije mogućnosti, na njih možete utisnuti natpis sa šljokicama, ali ako vam nije toliko drag, možete napraviti temeljne promjene. Nije tako teško sakriti otrcan ili jednostavno dosadan natpis, ali proći će neko vrijeme.
Trebat će vam:
• - šljokice u boji, ali trebalo bi biti malo drugačije, u protivnom će se blizance jednostavno spojiti s majicom;
• - škare;
• - igla;
• - niti, po mogućnosti sintetičke, ali nema veze;
• - kapronova tkanina, čak će i stari lukovi;
• - perle, ili perle za biser, sve što imate je prikladno.
Priručnik s uputama

Prvo trebate napraviti cvijeće od kapronske tkanine. Tehnologija njihove izrade je jednostavna i svi je mogu lako svladati. Preklopivši vrpcu i uzevši je s jedne strane, kao što je prikazano na slici, sakupi cvijet od nje, slično onome što je na slici.
Nije potrebno izrađivati ​​cvijeće u ovoj određenoj tehnici, apsolutno će to učiniti bilo koji cvjetić, poželjno je, naravno, da budu voluminozni, jer pokušavamo postići upravo ovo - sakriti natpis.

Svijete cvijeće napravljene tako da sakriju natpis što je više moguće, ostavljajući razmak između njih. Tako će izgledati mnogo organsko nego zaglavljeno u blizini.

Nakon što ste šivali cvijeće, možete početi obilježavati majice. Nacrtajte male linije duž kojih će biti izrezane blizance. U ovom se slučaju možete potpuno predati svojoj mašti. Ona će vam pomoći.

Nakon što učinite sve, pripremite majicu, možete prijeći na najzanimljiviji dio - vez. Šivete blizance jedna za drugom blizu.

Na ovome je glavni posao završen, ali još uvijek možete dočarati i dodati neke detalje po vlastitom nahođenju. Šljokice vezane perlama izgledaju vrlo impresivno, perle preobražavaju cijelo djelo, a ako imate želju i strpljenje, možete ih dodati, ali odlučila sam dati prednost i "bacati" perle ispod bisera na majicu i cvijeće ušivene.