Dekoracija za svadbeni automobil

U današnje vrijeme priprema za vjenčanje je uspješan posao. Sva moguća dodatna oprema i elementi dekora nude se mladencima, od kojih mnogi nisu napravljeni na najbolji način, ali su vrlo skupi. Neki mladenci, ne gledajući, kupuju sve što nudi tržište, bez razmišljanja da se mnogi vjenčani atributi mogu napraviti samostalno. Na primjer, ukrasi na vjenčanim automobilima mogu biti puno jeftiniji i neće ustupati na tržišnim analogama u ljepoti i kvaliteti.
Za izradu spektakularnih ukrasa na automobilu trebat će vam prilično malo:
- tvrdi tul;
- satenske vrpce: široke bijele i tanke zelene boje;
- umjetno cvijeće.
- zelene i bijele niti, igla, škare.

Da biste stvorili ovu vrstu nakita na automobilu, dvije vrste cvjetnih vijenaca i umjetnih ruža kupljene su pojedinačno u odjelu za umjetno cvijeće.

Nakit na automobilu je u obliku slova V s duljinom svake trake 1,7 m.
Na samom početku potrebno je izmjeriti četiri trake tvrdog tila širine 20 cm i duljine 3,5 m. Nije potrebno kupiti 3,5 metra tila. Ovisno o kupljenoj reznoj širini, možete uzeti manju količinu materijala, odrezati više traka i samljeti ih. Rezultirajuće pruge naizmjenično su zašivene u sredini, tvoreći nabore.

Svako presavijemo dobro i šivamo dvije trake zajedno, dobivajući vrpcu s pletivima dužine 3,4 metra. Nakon toga uzimamo široku satensku vrpcu dugu 3,8 metara, stavimo je u sredinu duž preklopnog pojasa i šivamo tri puta: u sredini i uz rubove.

Za prikladnije pričvršćivanje traka na haubu automobila, trebate ostaviti 20 cm trake na rubovima.
Preklopite traku na pola, formirajte kut koji je dobro ušiven.

Na uglu sastava potrebno je šivati ​​dvije vrpce duljine 40 cm, koje će biti vezane na rešetku stroja.
Dolazak do dekora. Uzimamo zelenu vrpcu dugu 3,4 metra, preklopimo je na pola i podijelimo vijenac s ružama u paran broj dijelova, koji ih, u pravilnim razmacima, namotamo na zelenu vrpcu i šivamo za tuljanje.

Isto radimo i s drugom vijencom - tratinčicama. Podijelimo ga na jednake komade, kojim popunjavamo praznine između ruža iz prvog vijenca, šivajući na til.

U procesu šivanja cvijeća potrebno je podići, tako da cvatnje pokrivaju što više praznina.
Završni dodir je ukrašavanje komadnim ružama. Ovo cvijeće potrebno je kako bi se zatvorile praznine, koje se ne mogu nositi s cvjetovima koji su već ušiveni za til. Uzimamo svaku ružu i šivamo je na mjestu gdje nema dovoljno cvijeća.
U ovom obliku, traka se već može koristiti kao neovisni ukras. No, kako bi dekor automobila bio što spektakularniji, u centar dodamo cvjetni aranžman kupljen unaprijed s vijencima.

Sastav nije čvrsto pričvršćen na roštilj s kojim se prodaje.

Ispravite svaki cvijet i šivajte na uglu vrpce u obliku slova V s cvijećem.

Dekoracija je spremna! Ugodan odmor.