Kako čipkati tenisice

Postoji mnogo tehnika preoblikovanja izgleda cipela. U članku će se raspravljati o najpopularnijim načinima vezanja tenisica, koji vam neće oduzeti puno vremena i omogućiti vam da se istaknete iz gomile.

Metoda broj 1 IZRAVNA LESA

Oba kraja duge čipke potrebno je uviti u donje petlje s vanjske strane. Jedan se kraj povuče iz druge petlje koja se nalazi na istoj strani i petlja se s suprotne strane. Ovi se koraci moraju ponavljati naizmjenično s različitim krajevima čipke.

Metoda broj 2

Nacrtajte čipku između prve i zadnje petlje s obje strane, tako da su oba kraja na vrhu cipele. Naknadno vezanje tenisica događa se kao u prvoj metodi. Krajevi čipke moraju biti skriveni u unutrašnjosti cipele. Rezultat je lijepa ljestvica koja će definitivno privući pažnju prolaznika.

Metoda broj 3 dugačak ravno

Čipke je moguće lijepo vezati uz pomoć posebne stezaljke s dvije rupe. Jedan kraj čipke fiksiran je u donjoj petlji s unutarnje strane, a drugi kraj čipke mora biti naizmjenično vezen cipelama do posljednje petlje. Kraj čipke može biti izrezan ili skriven iznutra. Slika će ispasti ne baš provokativna, ali prilično originalna. Ova metoda može se koristiti ako želite lijepo obložiti tenisice.

Metoda broj 4

Nacrtajte čipku u donje petlje s unutarnje strane ispod jezika cipele. Kratki kraj vijuga u zadnju petlju na suprotnoj strani. S dugim krajem izvode slične radnje, a zatim se čipkaju prema prvoj metodi od vrha do dna. Rezultat je ljestvica s križem iznutra.

Metoda broj 5 Veze

Kraj čipke mora proći kroz donju petlju s unutarnje strane, a zatim se izvode složene dijagonalne vezice. Ista stvar treba učiniti s drugim krajem, prolazeći ga između primarne čipke.