Kako nanijeti tekuću pozadinu

Papirne tapete i žbuke u 21. stoljeću nisu relevantne, zamijenili su ih boljim i prikladnijim materijalima. Govorimo o tekućim tapetama - završnom sloju koji kombinira jednostavnost nanošenja, atraktivan izgled i pristupačne cijene.
Tekuća pozadina omogućuje vam sakrivanje oštećenja na zidu, ne uzrokuje alergije, ne zapalite. Za rad vam je potrebna: mješavina za pripremu tekućih tapeta, ukrasnih elemenata, umivaonika, lopatice. Sve je spremno - možete nastaviti.

Korak 1. Priprema zidova

Potrebno je ukloniti ostatke žbuke, starih zidnih papira, kako biste očistili površinu od nečistoće. Posebna pažnja nije potrebna. Materijal se čvrsto priliježe zidu, skrivajući izbočine, pukotine i druge nedostatke. U bilo kojem trenutku, dio pozadine može se ukloniti pomoću činovničkog noža.

Korak 2. Priprema sastava

Ulijte suhu smjesu u plastičnu posudu. Po želji možete dodati ukrasne materijale (boje, konfete, vlakna u boji papira itd.). Ulijte vodu, miješajte smjesu ručno do konzistencije kiselog vrhnja. Preporučeni omjer vode i suhe smjese naveden je na pakiranju.Ako je sastav previše tekuć, dodajte smjesu. Ako je previše gust - razrijedite vodom.

Korak 3. Zidna primjena

Lopaticom nanesite tekuću pozadinu na zid. Imajte na umu da ovaj završni materijal služi
kao dodatna toplinska i zvučna izolacija. Debljina premaza može biti od 1 do 4 mm. Što je sloj deblji, to će biti bolji učinak, ali potrošnja smjese će se povećati.

Rad je završen

Kao što vidite, čak se i dijete može nositi s poslom. Svježi završni sloj osušit će se tijekom dana, ovaj se postupak može ubrzati grijačem. Vijek trajanja tekućih pozadina bit će najmanje 10 godina.

Dodajte unos

Slika Video Umetni tekst audio teksta