Telefon u metalnoj futroli

Želim pokazati svoje stvaranje, ako tako mogu nazvati. U prošlosti je to bio telefon, sada je to i punopravni telefon, samo malo modificiran i prilično na težini ... Ideja za stvaranje došla je spontano.

Za izradu kućišta koristio sam bakar debljine 1,2 mm, iako nisam našao bakreni lim i nisam baš želio pretraživati, pa sam morao ispraviti bakrene cijevi u doslovnom smislu (vodovodne cijevi). Trebalo mi je i par upaljača za rezervne dijelove i neke zupčanike, očito iz budilice (ležeći na poslu).

Dan lemljenja nespretnih ruku i gotovi ste ... Nakon što sam odlučio izbaciti mini priključak za povezivanje na bilo koje pojačalo zvuka (radio, zvučnici računala itd.) Kako bih mogao slušati radio bez korištenja slušalica.

Bilo je sumnje u prijem, ali je mobilna slušalica plutala, kao i prije. Od alata koji sam koristio: čekić, kliješta, dosje za škare za metal i takvo znanje, umjesto mikro brusilice, upotrijebljen je stroj za pedikuru (supruga saznaje - odrubit će mu glavu). Zbog nedostatka posebnih alata tražim od vas da se ne zgražate zbog kvalitete. Općenito, rađena je iz srca i za sebe.

Autor: Dmitry Gritchin