Novogodišnja čestitka


Za izradu razglednice trebat će vam:
- papir za spomenar s novogodišnjom temom,
- škare
- dvostrana traka,
- olovka i ravnalo,
- ljepilo-trenutak
- šivaći stroj
- baršunasti papir zelene i crvene boje,
- prazno za razglednice,
- igla i konac,
- ljepilo
- perle
- komad ambalaže od voća ili bilo kojeg drugog improviziranog materijala (za izradu "božićnog drvca").
Izrada kartice
1. Pripremite okomito orijentiranu prazninu za razglednicu.

2. Odmaknite se od ruba karte na udaljenosti koju smatrate prikladnom, nacrtajte okomitu liniju. Crte bi trebale biti na obje strane proizvoda.

3. U rezultirajući "okvir" morate unijeti pravokutnik od baršunasto zelenog papira.

4. Umnožite crte na baršunastom papiru ubodima; šivati ​​dvije vertikalne linije šivaćim strojem.

5. Velikodušno ljepite stražnju stranu baršunastog papira i stavite je na prednju stranu razglednice.

6. Napravite ukrasne elemente koji ispunjavaju područje baršunastim papirom. Iz papira za scrapbooking izrežite svoje omiljene oblike.

7. Za svaku figuru napravite supstrat od nekoliko fragmenata. Koristite debeli papir. Zalijepite sve dijelove, slojevito ih polažite jedni na druge. To će dodati više volumena slikama. Nepravilnosti na bijelom papiru najbolje se odrežu kad se lik sastavi.

8. Izrađujemo božićno drvce. U ovom je slučaju korišten dio ambalaže, ali možete pokupiti neke materijale koji su vam na raspolaganju. Pokažite maštu i pokušajte vidjeti "božićno drvce" u nekom običnom ili neobičnom predmetu.

9. Gotove dijelove stavite na razglednicu na mjesta na kojima izgledaju najuspješnije. U ovoj fazi rano zalijepite figure.

10. Napravite „vijenac“ za „božićno drvce“. Izrežite krugove crvenog baršunastog papira. Ljepiće zalijepite tako da budu obostrano crvene. Pokupite nit u tonu, pomoću igle napravite "vijenac".

11. Ukrasite karticu perlama, bilježeći područje ispod božićnog drvca. Najbolje je koristiti moment-ljepilo.

12. Na unutarnju stranu božićnog drvca zalijepite dvostranu traku. Nanesite je nasumično bez utjecaja na donji dio proizvoda, što će vam omogućiti da zadržite volumen figure. Zalijepite božićno drvce na karticu.

13. "Garland" se može pričvrstiti na karticu s ljepilom. Postoji drugi način - preskočiti iglu crvenom nitom za „božićno drvce“ i presjeći „vijenac“ na pravim mjestima s petljom.