Klupa od kovanog željeza

Nema načina da se bez klupe ne dogodi na mjestu. Stoga se stilska klupa može izrađivati ​​i od kovanih elemenata. Naravno, ovdje je potrebno malo više materijala.

Izrada samostalnih klupa


Za proizvodnju bočnih zidova možete uzeti takve elemente.

Ali to ne znači da je samo takav. Možete pokazati maštu i smisliti nešto svoje. Za spajanje bočnih zidova potrebna vam je profesionalna cijev. Poprečne šipke ne bi trebale biti manje od 4. Da bi klupa bila kruta i stabilna, upotrijebite distančnike.

Naslon za leđa može se napraviti ne od dasaka, već od šanka. Prvo morate brusiti brusnim papirom, zaobiti rubove. Pričvrstite ih s vijcima za umetanje.

Drvene površine obrađuju se posebnim impregnacijama. Shema boja je vrlo široka, tako da možete odabrati za svaki ukus. Rezultat je takva klupa.

U monetarnom smislu, sve će to izgledati na sljedeći način. Kovani predmeti za ovu klupu otišli su od 854 rubalja, drvene šipke za 637 rubalja, profesionalne cijevi 8 metara do 280 rubalja. Plus vijci i impregnacija. Rezultat je oko 1800 rubalja. Gotova klupa košta najmanje dvostruko više.
Što se tiče oslikavanja metalnih dijelova, ovdje moderne trgovine također nude razne mogućnosti. Naravno, možete se snaći s običnom bojom, ali možete uzeti one koje metal mogu vizualno stareći, učiniti da izgleda kao čelik ili srebro. I puno više.

Nakon što ste potrošili prilično vremena, svoje vlasništvo nad kućom možete pretvoriti u mjesto na koje ćete se ponositi i od njega dobiti estetsko zadovoljstvo.