Preljev od ljiljana

Prikladan zavoj, s lijepim cvijetom, pomoći će vam da ukrasite kosu radnim danom i na odmoru za vrlo malu ljepotu. Boja preljeva kombinira nijanse ljubičaste satena s lila bojom, tako da cvijet izgleda originalno i neobično.
Za kreativnost će vam trebati:
- satenska ljubičasta vrpca širine 2,5 cm;
- satenska lila vrpca širine 4 cm;
- bijela satenska vrpca širine 5 cm;
- plamenik, staklo, ravnalo, pinceta;
- vruće ljepilo (pištolj s šipkama);
- prekrasno središte s rhinestonesom za cvijet;
- bijela čipka za oblačenje;
- mreža (tul) za ukrašavanje bijele boje, bolje od prosječne gustoće.
Početak s kreativnošću. Prije svega, izrezali smo usku traku na komade od oko 15 komada duljine 7 cm. Izrađujemo oštre latice za ispupčenje cvijeta. Savijemo komad trake duž polovice i izrežemo kut na 45 stupnjeva. Zatim savijte u podnožju dvije simetrične stezaljke s desne i lijeve strane.

Dobivene latice zalijepimo na krug od satena promjera 4 cm (unaprijed ga izrežite i obavezno ga zapalite upaljačem). Zalijepite latice u tri do četiri sloja ravnomjerno i simetrično. Dobivate tako veličanstvenu bazu za cvijet, kao na fotografiji.

Oblikujemo latice glavnog cvijeta. Da biste to učinili, bijelu vrpcu izrežite na kvadrate 5 do 5 cm, ukupno 9 praznina. Iz svake praznine oblikujemo oštru laticu. Trg preklopite dijagonalno i ponovo savijte - dobivamo trokut.

Izrežite vrpcu lila na 16 kvadrata dimenzija 4 do 4 cm. Od osam oblikujemo umetke za bijele latice. Da biste to učinili, savijte obradak dijagonalno i okrenite kutove u središte baze.

Savijanje lila savijemo na pola i stavimo u bijeli trokut. Nastojte da sredina jednog sloja bude poravnana s središtem drugog.

Zalijevajte bazu ispod vladara vrućim plamenikom. Pokušajte dobiti jednu ravnu crtu. Šivati ​​osam latica jednostavnom niti u jedan cvijet.

Od preostalih osam praznina lila napravimo jednostavne latice kao gore, samo bez bijelog sloja. Svaku laticu zalijepite u utore za cvijeće, kao na fotografiji.

Ljepite cvijet na pahuljastu podlogu ljubičastih latica. U sredini cvijeta odabiremo prekrasan rhinestone kako bi odgovarao boji. Na ovom cvijetu, sredini svečanog čepa, vrlo je lijepo, prikladno i lako se lijepiti.

Unaprijed izmjerite željenu veličinu na glavi, a zatim rubove zalijevajte plamenikom, držeći se ravnalom. Preokrenite djelo i zalijepite nabora tila. Veličina pravokutnika rešetke je približno 10 cm i dužina 7. Na vrhu stisnite više ljepila i nanesite zavoj od bijele čipke, lagano pritisnite.

Nakon 10 minuta, rad će se osušiti i možete ukrasiti bebinu glavu. Ako duljina rešetke ne odgovara djetetu - to se uvijek može ispraviti, ukloniti s glave i izrezati škarama do željene veličine. Pokušajte zaokružiti uglove na rešetki.