Originalna majica

Mnogi od nas, kupujući majicu ili majicu, pokušavaju nabaviti onu koju drugi ne čine, preplaćujući po pretjeranim cijenama. A onda se negdje u gradu susreću na nekome ista majica ili majica i dolazi trenutak razočaranja. Ipak, čini se da postoji izlaz iz takve beznadne situacije. Izuzetnu stvar možete napraviti vlastitim rukama, i to ekskluzivno! I tako, za ovo će vam trebati obična bijela majica, papir s termičkim prijenosom, pisač, glačalo i za one koji znaju raditi s Photoshopom, računalom. Prvo odaberite sliku ili fotografiju koju želite staviti na površinu majice ili majice.

Zatim tiskamo fotografiju ili crtež na termički prijenosni papir na pisaču, koji se uglavnom implementira u A-4 formatu.

Nadalje, 15-20 minuta ostavite da se boje osuše na papiru, po želji se nanesena slika može malo osušiti sušilom za kosu. Prvo morate majicu ili majicu dobro izgladiti, tj. Pripremiti površinu na koju će se slika primijeniti. Jedna značajna okolnost na koju trebate usmjeriti svoju pažnju, ako na primijenjenoj slici postoji natpis, slika bi trebala biti ispisana zrcalnom slikom. U protivnom, nakon nanošenja slike na tkaninu, slova teksta raspoređuju se u suprotnom smjeru. Nakon ispisa slike, rubovi papira duž konture moraju biti odsječeni, podvlačeći 2-3 milimetra od slike ili fotografije. Sada zagrijavamo glačalo, stavljajući temperaturu na maksimalnu (to je oko 190 stupnjeva) i stavljamo sliku na površinu stvari. Staviti na papir nije pretjerano gusta tkanina, po mogućnosti svijetle boje,

pažljivo, polako, započinjete glatko toplinski prijenosni papir slikom, pokušavajući pritiskati glačalo cijelom težinom tijela, zadržavajući se na zasebnom dijelu površine papira najmanje 20 sekundi.

Zatim ostavite da se ohladi 7-10 minuta i odvojite papir od majice, dok slika ostaje na površini.

Tako dobivate originalnu majicu koja, usput, može poslužiti kao prekrasan poklon za voljene osobe.

Ovom metodom termičkog prijenosnog tiska možete nanijeti logotipe, ambleme, hladne natpise, bez straha da će i nakon početnog pranja slika ili natpis puknuti ili lebdjeti. Možete biti sigurni da će vaša majica ili majica stajati 100 pranja bez ikakvih problema. Drugi značajan aspekt, ako odlučite primijeniti uzorak na crnu tkaninu, trebali biste kupiti toplotni prijenosni papir za tamne tkanine. Papir za termički prijenos prodaje se u prodavaonici dopisnika ili u računalnim trgovinama, a često se nalazi i u privatnim oglasima objavljenim na web stranicama. Iz toga slijedi da uz minimalne troškove, dobivate kvalitetan proizvod koji ćete imati samo u jednom primjerku.