Ukrasite pločicu

Mnogi su se vjerojatno suočili sa situacijom kada, nakon kupnje stana, unutrašnjost preostalu od prethodnih vlasnika, želim preurediti, ali nema dovoljno novca. Dakle, bili smo u tom položaju. Bijela „Sovkovskaya“ pločica u kuhinji nije nadahnula i nije bilo novca za popravke. Jednog dana suprug me pozvao da je slikam. Počeli su razmišljati - što? A onda sam u prodavaonici dopisnica naišla na set vitražnih boja. Nakon par dana naša je kuhinja bila neprepoznatljiva.
Evo kako smo to napravili. Elemente nove pozadine nacrtao sam na papiru.

Ako se ne odlučite sami uzeti olovku, sada na Internetu možete pronaći šablonu za svaki ukus. Dalje, pričvršćujemo odabranu sliku filmom. Konturu (obično u skupinama je crna) crtamo oko šablone. Crteže nisam u potpunosti zaokružio, zaokružio sam samo neke elemente kako bih ih istaknuo.

Pustimo da se krug temeljno osuši, nakon čega uzmemo prvi od cvjetova i vrlo pažljivo ispunimo odgovarajuće dijelove slike.
Djelo ostavljamo 3 sata, tako da se boja osuši i ne miješa sa sljedećim. Stoga jedan po jedan ispunite crtež svim potrebnim bojama.

Ponekad se u epruveti tekućina suši. Zatim možete pomoću igle otpustiti izljev. Budite oprezni jer nakon takvog postupka boja može isplivati ​​i formirati veliku lokvicu.
Nakon što se naš rad potpuno osuši (bolje je pričekati dan), uklonite ga iz filma. Ovdje morate biti vrlo oprezni kako se dijelovi slike ne lijepe i ne trgaju.

Prenesite dekorretto na prethodno opranu površinu pločice, glatko ga zategnite.

To je sve.

Posebnost ovog dekora je da se ne boji vlage. Crteži se mogu oprati. Više puta možete ponovno lijepiti. Na ovaj način možete ukrasiti ne samo pločice, već i bilo koju glatku površinu - staklo, ogledalo, namještaj. Ali neke boje se boje sunca. Uz stalno izlaganje suncu, boje mogu izgubiti svjetlinu.