Swinging slika

Njihajuća slika stvorena od improviziranih stvari može postati zanimljiv dodatak interijeru dječije sobe. I tako, krenimo. Potrebni su nam bijeli debeli papir (ili karton), škare, boje, PVA ljepilo, cijevi za koktel, ljepljiva traka, plastelin, crna olovka od filca, hrana za bebe (može se zamijeniti malom lončicom za cvijeće), obojeni ili ambalažni papir, traka ili bankarska guma. Univerzalnost ove slike je da možete sigurno zamijeniti bilo koji "sastojak".
Najprije morate pripremiti komponente slike. Zamislite što će se na njemu nacrtati. U ovom slučaju na bijelom papiru crtamo sunce, ravninu i oblake. Slikamo bojama.

Zatim ostavite da se potpuno osuši i izrežite. Zatim ćemo se baviti koktelima, slika će se jednostavno držati na njima. Preporučljivo je da stane u boju detalja na slici. Tako je, na primjer, plava cijev pogodna za avion, bijela za oblake, a žuta za sunce. Ako nemate odgovarajuće epruvete, ne trčite do trgovine da biste ih pronašli - možete koristiti boje. Pomiješajte prikladnu boju s malom količinom PVA ljepila i nanesite je na cijev (radi praktičnosti popravite ih u plastelinu).

Bio je red na osnovama slike. Za popravljanje slike na dnu staklenke trebat će vam plastelin. Razvaljamo kuglu odgovarajućeg promjera za dno limenke. Da vrsta vaze nije ostala gola, obucite je. Uzmite obojeni ili ambalažni papir, kao u ovom slučaju, i omotajte ga oko limenke. Odrežite višak i pričvrstite papir trakom ili gumenom gumom.

Sada možete prikupiti sliku. Kanale pričvršćujemo trakom na stražnju stranu slike i pričvrstimo ih u plastelin.

Sve što je na raspolaganju ispustimo u staklenku i slika koja se njiše je spremna!

Po istom principu možete napraviti i druge slike: s pticom, cvijećem ili ribom i koraljima.