Božićno drvce od vreća za smeće

Uskoro Nova godina i sada imate dobru priliku da vlastitim rukama napravite božićno drvce, što će biti izvrstan suvenir za novogodišnji praznik.
Božićno drvce je vrlo jednostavno. Ali za to morate biti u mogućnosti kvačkati. Stoga je to zanat za djevojčice ili majke. Pletećemo ne od tradicionalnih niti za pletenje, već iz vreća za smeće.
Za obrte su vam potrebni takvi materijali:
• 3 vreće za smeće u različitim bojama. Bolje je uzeti plavu, zelenu ili salatu i bijelu. Ako nema bijele boje, onda možete kupiti ljubičastu.
• škare
• Kuka za kukičanje
• Nakon što se stablo veže, potrebna nam je baza stabla, tj. Štap ili nešto što vam dolazi od ruke. Možete uzeti neki ne tako velik kuhinjski predmet: smoothie za pire od krumpira ili roladu. Na nju ćemo staviti božićno drvce.

Dalje, uzimamo jednu vreću smeća, uvijamo je u cijev. Škarama režemo trake debljine oko 1,5 cm. Vreća je uvijena u duljinu. Ako je traka malo tanja - nema veze, ali bolje je ne raditi tanke. Da se ne pokvari.

Zatim se nakon rezanja traka ispravljaju i vezuju. Ispada da je "pređa".
Nakon što je pređa spremna, počinjemo plesti. Tehnologija pletenja nije temeljna. Možete plesti s uzorcima ili možete napraviti jednostavno pletenje, jedna zračna petlja s jednom petljom.

I tako u krug. Veličina kruga može biti proizvoljna. Koliko vam treba božićno drvce. Ako je radna površina, tada možete napraviti krug s promjerom od 50 cm. Drugi krug je napravljen 20 cm više, a treći 20 više nego drugi. Dakle, dobivamo tri kruga.

Mogu biti različitih boja. Prema vašem ukusu. Možete izmjenjivati ​​pruge. Možete napraviti božićno drvce potpuno monofono, zeleno. Zatim pričvrstite božićne igračke, vijence, perle na božićno drvce. Možete šivati ​​ili zalijepiti komade pamučne vune kako bi izgledao kao snijeg.

Nakon kraja Nove godine, stablo se može koristiti kao prostirka, jer je izrađeno od vodootpornog materijala. Također možete maštati s njim i smisliti drugu svrhu za njega, na primjer, posteljinu za životinju.