Prsten od čelične cijevi

Prsten - vrsta prstena, uglavnom je muški nakit, a izrađen od "plemenitog metala" naglašava status njegovog vlasnika.
Sada postoji puno raznolikosti i oblika prstenova i svatko može pronaći nešto svoje, ali ako želite nešto originalno što naglašava vaš stil i pruža vam priliku da se dokažete kao draguljar početnik - ovaj je članak za vas.
Pa nam trebaju:
Bilo koji komad čelične (bakrene ili mjedene) cijevi, općenito koji možete dobiti, unutarnji promjer cijevi trebao bi odgovarati promjeru vašeg prsta na kojem ćete napraviti prsten.

Dalje, moramo izrezati pripremljeni odjeljak cijevi pod kutom, što je veći kut, širi prednji dio prstena i, prema tome, straga.
Nakon što se odlučite za uglove - položit ćemo budući radni komad, nemojte se obeshrabriti ako još ne izgleda privlačno. Sve naprijed!

Dalje određujemo prednju (široku) stranu prstena. Ako želite napraviti pravokutnik poput moga, radni komad okomito stisnemo u ležište i brusimo ga datotekom do željenog stanja.

Zatim brusimo sve oštre kutove i izbočine sa strana.

Nakon što ste prstenu dali željeni oblik, mi ćemo se pozabaviti crtežom - ovdje je izbor neograničen, sve ovisi o vašoj mašti i dostupnosti potrebnih alata, ako se dobro uklopite u jetrenje metala, možete dobiti vrlo lijepu i zanimljivu sliku, uskladio sam se s klasikom i napravio nekoliko rezova na stranama i 3 dijagonalno, tada započinje zamorni postupak brušenja, ako imate električni alat za poliranje, to će uvelike olakšati postupak poliranja, a u nedostatku potrebnog alata uzmemo veliku krpu od smilja i poravnamo ivaem grube neravnine, a zatim se vrlo mali nazhdachku, koji će biti u mogućnosti pronaći i početi kružnim pokretima za poliranje prsten koji će ukloniti sve ogrebotine.

I na kraju, ako želite da vam prsten postane sjajan, trebate ga trljati goy pastom, koristeći krpu.
Ovom metodom, ako imate želju i maštu, možete stvoriti jedinstvene autorske proizvode, sve je u vašim rukama, uspješni domaći proizvodi.

Produkcijski video: