Novogodišnji dekor: "Zimska priča".

Kako ukrašavate svoju kuću prije Nove godine? Naravno, ukrašeno božićno drvce i vijenci na vratima nisu izvan konkurencije. Ali možete pokušati stvoriti bajku čak i u najupečatljivijem kutku vaše kuće. U tom slučaju vam ne trebaju egzotični materijali ili puno vremena za rad.

Stoga nam trebaju:
• listovi papira A4, od 6 do 10;
• ljepljiva traka;
• Olovka;
• škare;
• Niske svijeće (prikladne su čajne sobe u metalnim svijećnjacima).
napredak:
Na plahtama s jedne strane nacrtajte obrise raznih "zimskih" predmeta: božićna drvca različitih veličina, kuće s krovovima prekrivenim snijegom, zekovi, snježne pahulje itd. Ništa komplicirano - jednostavno možete nacrtati puno božićnih drvca i kuća.

I tako svih 6 listova. Oblici se mogu ponavljati, ali mogu biti različiti na svakom listu. Sve ovisi o vašoj mašti 
Izrežite naše konture.

Zatim trebate ojačati listove tako da stoje na površini.

Sastav stavite na ormar (naš slučaj), na policu, na stol. Izgleda posebno lijepo na prozoru. Zamislite: doček Nove godine, snježne padavine na ulici i malo čudo sjaji na vašem prozoru ... ali o tome kasnije. Samo naprijed.
U svjetlu dana, sve izgleda ovako:

Zatim u rezultirajući prolaz između prednjeg i građevinskog plana ukrašavanja stavljamo svoje svijeće.

I čekamo kad padne mrak ...

Kad je napokon večer, možete zapaliti svijeće i diviti se kako zimi grad ili šuma svijetli (što ste nacrtali?), Kako bajne sjene plešu na zidu. Divite se vlastitom radu, osjećate jedinstvo s praznikom i počinjete vjerovati da je sve moguće.

Korisni savjet: upotreba svijeća sugerira da osvjetljenje papirnatih ukrasa neće dugo trajati. Umjesto svijeća za trajniju upotrebu, možete uzeti male žarulje.
Uz dovoljno pažnje, također se nećete morati brinuti o mogućnosti požara. Samo ne stavljajte svijeće blizu papira i ne ostavljajte ih preko noći.
Neka vaš dom osvijetli radost i ljubav na ovu Novu godinu!