Buket cvijeća sa slatkišima

Ponekad svi želimo svojoj djeci pružiti nešto neobično i vidjeti radost u njihovim očima. Ali što točno trebamo odabrati? Pa, naravno, sva djeca vole slatkiše. Pa stvorimo slatko remek-djelo! Ali nemojte se alarmirati odmah. Ne moramo ništa kuhati Predlažem da napravimo ovo remek-djelo od valovitog papira i bilo kojeg slatkiša po vašem izboru. A mi to zovemo "Buket s iznenađenjem." Najviše od svega, buket je pogodan za poklon za djevojčice.
Dakle, izabrao sam Kinder za slatko iznenađenje. Možete odabrati bilo koju drugu opciju koja odgovara vašem djetetu.
Za rad su nam potrebni:
- valoviti papir;
- škare;
- košarica;
- mali komad pjene;
- dvostrana ljepljiva traka;
- štapići;
- spenjač;
- 5 prijatnija iznenađenja;
- prozirni film za ukrašavanje;
- vrpca za luk.

Dakle, krenimo na posao.
1. Pripremite osnovu. Uzeli smo pletenu košaru, ali možete odabrati bilo koji štand za bilo kojeg prijatelja, uključujući izradu kutije vlastitim rukama. Košara nam je okrugla oblika, pa smo pjenu izrezali u obliku dna i zalijepili na obostranu traku. Samo nemojte pokušavati lijepiti ljepilo, jer bilo koje ljepilo pretvara polistiren u kašu. Temelj je spreman.

2. Sad ćemo napraviti cvjetne latice.
Da bismo to učinili, iz valovitog papira moramo izrezati kvadrate veličine 15x15 cm. Ne bojte se ako rubovi nisu jako glatki. Ne trebaju nam nikako. Mi ćemo uviti kvadrate u kolute.

Za jedan cvijet potrebno nam je 6 kvadrata. Jednu od njih pretvorimo u trokut, a od preostalih 5 napravimo valjke. Kao pomoć odabrao sam tvrdu olovku za vruće ljepilo. Ali ako imate manje slatkiše, također smanjite veličinu kvadratnih komada valovitog papira, a zatim možete koristiti jednostavnu olovku za pomoć u svitanju rolni.
Dakle, olovkom, ne uskom, namatamo list ne potpuno. Zatim ga prstima stisnite oko rubova. Dobili smo komprimirani valjak. Izvadite ga iz olovke.

3. Sada sastavite cvijeće.
Na kraj štapa (u našem slučaju to su skele za roštilj) zalijepimo komade dvostrane trake. Zaglavio sam na 2, tako da je područje kontakta trake i vrpce bilo veće i da se ne bi oslobodilo. Zalijepite slatko iznenađenje na štap.

Zatim, unaprijed pripremljenim trokutom, zamotajte slatkoću. Ovaj trokut poslužit će nam kao prva latica. Nakon toga, zauzvrat, zalijepite latice oko rubova.

Kad smo zalijepili sve latice, sve popravimo pričvršćivačem na dnu, blizu veze štapom. Tako smo dobili svoj prvi cvijet.

Po istom principu izrađujemo i sve ostale cvjetove.

4. Skupljamo buket.
Dobivamo cvjetove u našu bazu. Kako bismo ih bolje držali i ne raspadali, lijepimo ih i dvostranom trakom.

Dno košarice ukrašavamo komadom valovitog papira, čime zatvaramo pjenu. U sredinu kompozicije možete staviti malu meku igračku, bunar ili bilo koji drugi dar. Nemam poklon, ali radi cjelovitosti sam nalijepio naljepnice na isti skelet "vesele djevojke". Pokazalo se i vrlo lijepo.

5. Završni dodir.
Ljepimo naše rhinestones na neke latice i omotamo košaru cvijeća u prozirni film. Koristio sam film za cvijeće.

Gotovo.
Možete napraviti tako šik slatko iznenađenje ne samo za svoju djecu. To se može učiniti i s djetetom, na primjer, kao poklon razredniku ili samo kao poklon djevojci.
Oduševite svoje najmilije lijepim ručno rađenim poklonima. Napokon, sada možete kupiti bilo što. Ali, samostalno napravljeni poklon donijet će mnogo ugodnijih emocija i izraziti vašu ljubav.