Stablo za naušnice

Na svijetu postoji toliko zanimljivih i smiješnih stvari da ponekad nema vremena za tugu, ali ako imate vremena za tako ne-zahvalni posao, trebali biste učiniti nešto korisno. Unatoč svim stvarima koje možete preraditi: možete obrisati prašinu i glačati odjeću kako biste se začepili i zaboravili neke probleme, možete sjesti na posao, ali radikalno za drugim - ugodnije. Možete učiniti nešto vlastitim rukama. Neka imate sve, ali apsolutno imate prijatelja ili djevojku koja će biti zadovoljna bilo kojim poklonom koji sami napravite, vlastitim rukama. Poanta nije ni u daru, već u pažnji, što nam, nažalost, često nedostaje.
I tako, ako imate malo vremena, a najvažnije imate želju i savršeno razvijenu maštu, onda ste došli na pravo mjesto! Predlažemo da napravite stablo za naušnice, koje možete zadržati ako ste djevojka, pa, i ako ste momak, možete ugoditi svojoj djevojci.
A sada je vrijeme za početak i vidjeti što imamo na zalihama potrebnih materijala, jer će nam zaista dobro doći poput: ciganske igle ili luka, kartona u boji A4, ljepila, laka, šalice pjene za kosu (ili bilo kojeg drugog zatvarača , koja može postati osnova za drvo), laka za nokte i škare.

Prije svega, rasporedimo list u četiri dijela i nacrtamo stablo. Možete nacrtati isto kao na fotografiji ispod, ili možete koristiti darove svog uma i mašte i naglo nacrtati nešto.

Dalje - izrezali smo našu čudesnu i nužno izvanrednu kreaciju - stablo za naušnice.

Taksam, ono što vidimo su četiri urezana stabla koja još uvijek nisu sasvim pred nama, takav konstruktor koji treba složiti ispravno i lijepo.
Koristio sam dva dizajna, ali ako volite više granasto stablo, možete dodati još dva.
U svakom slučaju, bilo da odaberete dvije strukture ili se odlučite, poput mene, za dvije, onda odmah prerežemo jednu strukturu, a drugu ostavimo sigurnu i zvučnu. Zatim na stranama cijele strukture stabla gradimo ljepilo i pričvršćujemo polovicu druge strukture s jedne strane, a zatim drugu polovicu s druge strane. Provjeravamo kako se čvrsto drže polovice i bojimo, da tako kažemo, bačvu sjajnim lakom.

Stavimo vaše stablo u bazu, to jest u kapu s pjenama za kosu ili u ono što ste tamo pronašli. Ako vaše stablo ima tendenciju pada u pogrešnom trenutku - pažljivo postavite morske šljunke na dno. Ako takvi šljunak nije dostupan u vašoj kući, dno možete napuniti perlama ljepilom ili drugom labavom smjesom.

Ne zaboravite probušiti rupe za naušnice i vaše je drvo spremno za upotrebu.