Kako napraviti držač za papirni ručnik

Da biste olakšali korištenje papirnatih ručnika u garaži ili kućnoj radionici, možete napraviti jednostavan držač - na primjer, od šperploče. I napraviti ovaj uređaj pod silom apsolutno bilo kojeg "priručnog" čovjeka.

Zašto su vam potrebni papirnati ručnici u radionici ili u garaži? Na primjer, korisni su za rad s stolarskim ljepilom ili polimerima - obrisao je ruke i bacio ih u kantu. Vrlo ugodno!

Također, papirni ručnik može se koristiti i za odmašćivanje površine, jer ne ostavlja prljavštinu i mrlje.

Glavni materijal za izradu držača je šperploča, ali možete koristiti prirodno drvo ako ne želite učiniti samo praktičnu, već i originalnu stvar. A prvo što trebate učiniti je popuniti praznine prave veličine.

Glavne faze rada

Zatim ćete morati odabrati utore u bočnim zidovima držača ručnika pomoću glodalice. Rubovi izrađenih predmeta po želji se također mogu zaokružiti glodalicom. Nadalje, autor nastavlja s lijepljenjem praznina. Da biste to učinili, možete koristiti i PVA i poliuretansko ljepilo.

Radi praktičnosti, autor „šperploče“ šperploče malim klinčićima. Zatim se sastavljeni proizvod mora izvući zajedno s stezaljkama i ostaviti neko vrijeme dok se ljepilo ne osuši.

Zatim ostaje samo izrezati komad čelične cijevi prikladne duljine, staviti rolu papirnatog ručnika i umetnuti ga u utore u bočnim zidovima. Umjesto cijevi, možete koristiti i drveni okrugli štap.

Tada će sam držač ručnika morati biti fiksiran na zid. To je, zapravo, sve djelo. Pojedinosti o tome kako napraviti držač za papirni ručnik potražite u videu na web mjestu.